Свободни места за работа за месец декември 2020 година

126
Свободни места за работа за месец декември 2020 година

Предлагаме акцент на някои от свободните места за работа от Dotbrain.eu за месец декември 2020 година:

Търговец на машини за дигитален печат
Кандидатът трябва да има търговски опит. Изисква се добър английски и възможност за командировки у нас и чужбина. Предлага се допълнително обучение в спецификите и начина на продажба определени като стандарт за фирмата.

Организатор производство
Кандидатът трябва да има организаторски опит. Задължително трябва да има интереси за новостите в областта на полиграфията. Очаква се и добро ниво на английски език.

Търговски сътрудник
Изискванията за позицията са търговски опит в областта на полиграфията и добър английски. Работодателят е международна компания.

Водач на газокар / мотокар
Кандидатът трябва да има нужното свидетелство за управление и опит в товарене и разтоварване на палета с нестандартни размери. Работно място в източната част на София.

Вижте пълен списък с актуални 10 обяви тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места, те се предлагат само на кандидати, преминали тестове и интервюта на Dotbrain.
За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu: Информацията е достъпна само за клиенти на Dotbrain

обяви в печатници

 

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.
За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук: (за регистрирани работодатели)

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Ако желаете да получавате седмичния нюзлетър на Полиграфия инфо, използвайте този линк: Нюзлетър

Интернет портал за печатни технологии.