Свободни позиции за работа (май 2022)

2828
Свободни позиции за работа (май 2022)

Позициите, които са заявени като свободни от нашите клиенти за месец май основно са търговски. Продължава търсенето на резачи на прав нож и оператори на други различни видове книговезки машини. Търсят се основно кандидати с опит.

Търговски сътрудник
Работата е в международна компания. Изисква се добро ниво на английски или немски език. Предимство е познаване на хартии и мастила. Задължения е изготвяне на оферти, комуникация с клиент и заводи производители. Стартово заплащане 3000 лв. бруто.

Сервизен техник
Кандидaтът трябва да е с опит в сервизирането на широкоформатни дигитални машини или опит като оператор. За позицията са подходящи оператори широкоформатен печат, които търсят преквалификация. Работни място: широк център на София. Заплащане: по договаряне съобразено с квалификацията.

Резач на прав нож (Ножар) на редовна смяна
Търсят се няколко кандидата с опит като резачи на прав нож. Местоположение: различни части на София. Заплащане 1500 – 1800  лв. нето.

Оператор в копирен център
Позицията е подходяща за кандидати с опит със софтуери като Photoshop и CorelDRAW. Предлага се допълнително обучение. Стартова заплата: 1300 лв. нето. Работата е на смени.

Търговец
Търговец в офсетова печатница. Търси се кандидат с опит като акаунт или търговец в печатница. Стартово заплащане 2000 лв. нето.

Акаунт в широкоформатна печатница
Търси се кандидат с опит в широкоформатна печатница. Изготвяне на оферти, проследяване и контрол на процеса на производство, комуникация с клиента. Стартово заплащане 2000 лв нето.

Търговец в печатница
Позицията изисква задължения само за презентиране на фирмата пред настоящи и нови потенциални клиенти и не е обвързана с таргети или задължение да се изготвят оферти.

Технически сътрудник
Още едно свободно място в международна компания. Изисква се добър английски и технически познания в широкоформатния печат.

Пълен списък на обявите вижте тук.

Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Информацията е предназначена за фирми, които са наши клиенти.

 

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани работодатели)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain.

Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас.
Вижте още информация за работа в печатници.

Интернет портал за печатни технологии.