Свободни позиции за работа (септември 2022)

3487
Свободни позиции за работа (септември 2022)

Вижте акцент на част от свободните позиции за работа в платформата Dotbrain.eu. За допълнителна информация можете да се обръщате към нас по всяко време (понеделник-неделя). Напомняме, че услугата, която предлагаме за кандидатите за работа е безплатна. Гарантирана е конфиденциалността. Работим дългосрочно с ограничен брой фирми от София с ясни условия за работните места.

Офсетов печатар
Търси се кандидат с опит поне три години като майстор офсетов печатар. Машината е цялоформатна, работи се на смени, без нощна и без помощник. Местоположение източната част на София. Заплащане: по договаряне.

Складов работник
Позицията е подходяща за кандидати без опит. Предлага се обучение. Компанията се занимава с фулфилмънт. Работата е интересна. Има възможност за надграждане в задължения и заплащане. Служителят ще придобие и допълнителна квалификация. Местоположение източната част на София.

Търговски сътрудник
Работата е в международна компания. Изисква се добро ниво на английски или немски език. Предимство е познаване на хартии и мастила. Задължения е изготвяне на оферти, комуникация с клиент и заводи производители. Стартово заплащане 3000 лв. бруто.

Водач на газокар / мотокар
Търси се кандидат с опит като мотокарист (електрокар или газокар). Стартово заплащане 2000 лв. нето с бърза актуализация.

Печатар на дигитална машина

Търси се кандидат с опит като оператор на дигитална машина производствен клас, без значение от вида на печатната технология. Работата е на редовна смяна, местоположение източната част на София. Заплащане 2000 лв. нето.

Резач на прав нож
Работата е на редовна смяна. Източната част на София. Заплащане 1500 лв. нето. Ножът е с тръскаща маса и повдигач.

Асистент графичен дизайн
Добри познания в софтуерa на Adobe CC, добри познания в управление на цветовете. Опит като графичен дизайнер и наличие на портфолио. Стартово заплащане 2000 лв. нето.

Книговезец в офсетова печатница
Търси се кандидат с опит. Редовна смяна, комуникативно място в източната част на София. Стартово заплащане 1200 лв.

Оператор на фреза (рутер) и лазер
Търси се кандидат с опит на режеща маса или рутер. Стартово заплащане 2000 лв. нето, пълни осигуровки.

Акаунт опаковки
Търси се кандидат с опит като калкулант в офсетова или дигитална печатница. Предимство е опита с картонени опаковки. Работното място е в западната част на София. Стартово заплащане 1500 лв.

Оператор в копирен център
Позицията е подходяща за кандидати с опит със софтуери като Photoshop и CorelDRAW. Предлага се допълнително обучение. Стартова заплата: 1300 лв. нето. Работата е на смени.

Пълен списък на обявите вижте тук.

Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Информацията е предназначена само за фирми, които вече са наши клиенти.

 

работа за печатари

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са се отличили и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани фирми)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:

Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail: office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain.

Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас.
Вижте още информация за работа в печатници.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.