Свободни работни места в Dotbrain за февруари 2023

490
Свободни работни места в Dotbrain за февруари 2023

Февруари започва с по-активно търсене на нови служители спрямо миналия месец от страна на работодателите. За сега предлаганите свободни позиции са основно за производството.

Търсят се масово книговезци и оператори на различни довършителни машини, печатари във всичките печатни технологии. Причините според нас за повишеното търсене на персонал отново е невъзможността на работодателите да предложат желаните от служители и кандидати условия за заплащане и труд. Не се забелязва осезаемо повишение на заплатите, въпреки липсата на кандидати за конкретни позиции. Предполагаме, че тази тенденция ще се запази.

Очакванията на мнозина за затваряне на различни производства (печатници) още в началото на 2023 година не се сбъднаха, което означава, че поне за сега не се и очакват някакви промени на пазара на труда в бранша.

Вижте акцент на част от свободните позиции за работа в платформата Dotbrain.eu. Всяка една от тези избрани позиции има повече предимства, от колкото недостатъци и си заслужава да и се обърне внимание. За допълнителна информация можете да се обръщате към нас по всяко време (понеделник-неделя). Напомняме, че услугата, която предлагаме за кандидатите за работа е безплатна. Гарантирана е конфиденциалността. Работим дългосрочно с ограничен брой работодатели с ясни условия за работните места:

Работник на лепачна машина (биндер)
Търси се кандидат с опит в работата с биндер. Машината, на която се работи е нова. Предлага се допълнително обучение за работа с нея. Местоположение: София, а заплащането е по договаряне според опита на кандидата.

Служител за ръчно пликоване и лепене
Работното място е за дългосрочна работа на 4 часов работен ден (14.00 -18.00). Пълни осигуровки на четири часа. Предлага се обучение. Работата изисква прецизност и бързина.

Оператор на дигитални печатни машини
Изисква се кандидатът да има опит в работа с тясноформатни или широкоформатни дигитални машини. Предлага се допълнително обучение. Заплащането е нетно над 1800 лв. по договаряне.

Специалист дизайн и предпечатна подготовка
Работата е редовна смяна и включва проверка и подготовка на файлове за печат, както и дизайн и оформление на клиентски проекти за печат. Търсят се само опитни кандидати.

Складов служител
Работата е на редовна смяна и представлява приемане и завеждане в склада на хартии, картони, мастила и др. за нуждите на печатницата позицията е за Пазарджик.

Книговезец
Търсим опитни книговезци за поне четири различни печатници в София. Работата е основно ръчна, но има възможно и за работа на машини. Заплащане 1200 – 1500 лв нето.

Оператор на машина за хартиени пликове

Изисква се кандидатът да има опит в работа с машини. Предлага се задължително допълнително обучение за работа с конкретната машина за хартиени пликове. Работата е на норма и с гъвкаво работно време по желание от страна на кандидата. Заплащане между 1200 и 2500 лв нето, в зависимост от натоварване и изпълнение на нормите.  Работно място: западната част на София.

Оператор на машина за производство на бои
Позицията е в Дружба (София), изисква средно образование. Предлага се допълнително обучение. Стартово заплащане 2000 лв. нето с пълни осигуровки.

Асистент-технически сътрудник
Работното място е редовна смяна  в центъра на София. Изискват се шофьорска книжка (активен шофьор), общи технически умения. Познаване на Office пакет и работа с e-mail клиент. Заплата 1500 лв нето.

Служител довършителни процеси в офсетова печатница
Настройка и работа на някои от машините в довършителния цех: прав нож, ламинатор, тристранен нож, биндер и др. Изисква се кандидатът да има опит. Заплащане по договаряне.

 

Пълен списък на обявите вижте тук.

 

За Работодателите
Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Подробностите са предназначени само за фирми, които вече са наши активни клиенти.

Вижте профилите на търсещите работа в момента в Dotbrain, които можем да препоръчаме:

 

книговезци

 

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са се отличили и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани фирми)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:

Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail: office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain.

Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас.
Вижте още информация за работа в печатници.

Интернет портал за печатни технологии.