Свободни работни места в Dotbrain (юли 2024)

456
Свободни работни места в Dotbrain (юли 2024)

Юли започва с по-голяма активност спрямо предишния месец от страна на кандидати за работа и работодатели. Освен свободни места за оператори на машини се предлагат и позиции като акаунти, предпечатари и дори организатори на производства.

 

свободни работни места в печатници

 

Акцент на предлаганите свободни работни места:

Акаунт
Търси се акаунт в офсетова печатница. Задължения: изготвяне на оферти за клиенти, познаване в дълбочина на печатните и довършителните процеси. Редовна смяна. Стартово заплащане 2000 лв. нето или по договаряне според опита.

Акаунт (печат върху текстил)
Задължения: изготвяне на оферти за клиенти, познаване в дълбочина на процесите за печат върху текстил. Редовна смяна. Стартово заплащане 2000 лв. нето или по договаряне според опита.

Специалист предпечатна подготовка
Търси се опитен кандидат. Задължения: проверка на файлове, корекции, електронен монтаж. Редовна смяна, много добро заплащане.

Сервизен техник
Изисква се приличен английски език, шофьорска книжка, техническо образование или опит като сервизен техник (може и в други области). Много добро заплащане, задължително преминаване през обучения.

Предлагаме и свободни работни места в печатните производства на нашите клиенти, като офсетови печатари, дигитални печатари, широкоформатни печатари, оператори на машини за довършителни процеси (сгъвачки, ножове, биндери, лепачни машини) и множество работни места за книговезци на различни места в София. Вижте пълния списък тук.

Вижте също създадения наскоро канал във Viber, който е предназначен само за търсещи работа. В него можете да намерите по-подробна информация за обявените от нас свободни работни места, като например подробности за машини, местоположение, заплащане и други условия на труд. Предимството на Viber канала е, че абонатите не могат да виждат другите участници, могат да се коментират постове, да се изпращат покани и др.

Услугата, която предлага Dotbrain, е безплатна за кандидатите за работа. Конфиденциалността е гарантирана.

Пълен списък на обявите вижте тук.

Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail: office@dotbrain.eu

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.