Свободни работни места в Dotbrain за месец юни 2021

406
Свободни работни места в Dotbrain за месец юни 2021

Акцент на някои от свободните работни места в Dotbrain.eu за юни тази година. В начaлото на месеца най-търсени са кандидати за позиции като книговезци, предпечатари и оператори на широкоформатни машини.

Вижте предлаганите позиции за месеца тук:

Офсетов печатар
Търси се кандидат с опит. Работата е на четирицветна пълноформатна машина. Стартово заплащане 1800 лв. нето.

Специалист предпечатна подготовка
Търси се опитен специалист, проверка на файлове и електронен монтаж. заплащане от 1500 – 2500 лв. в зависимост от опита и уменията на кандидата.

Специалист предпечат на опаковки
Позицията е за кандидат с опит в предпечата и конструирането на картонени опаковки. Предлага се много добро стартово заплащане. Обявата е за гр. Севлиево. Търсят се кандидати от града и региона. Заплащане 2000 лв. нето.

Книговезци
Имаме няколко свободни позиции за книговезци, редовна смяна и на две смени в различни части на София. Търсят се само кандидати с опит. Заплащане от 800 – 1200 лв. нето.

Оператор на широкоформатна дигитална печатна машина
Позицията е подходяща за оператори на дигитални машини с опит и предпечатари. Предлага се кратко допълнително обучение, работа в петдневна работна седмица редовна смяна. Позицията е за гр. Стара Загора. Заплащане от 1200 – 1400 лв. нето.

Консултант производствен печат
Изисква се кандидатът да е много добри познания в печатните технологии и добър английски. Работата е свързана с чести командировки. Предлагат се отлични условия за работа в перспективна компания.

Оператор на машина за производство на клишета
Отговорна работа, подходяща за кандидати работили като оператори на CTP, оператори на различни други машини в полиграфията и др. Работа на смени, петдневна работна седмица, пълни осигуровки и много добра стартова заплата от 1400 лв. нето.

Оператор на широкоформатна дигитална печатна машина
Работата е в една от най-добрите дигитални печатници в България. Позицията се открива заради инвестиция в ново оборудване. Търси се кандидат с опит. Местоположението е в широк център на София с лесен достъп до транспорт. Заплащане от 1500 – 2000 лв в зависимост от опита и възможностите на кандидата.

Имаме и други свободни позиции. Вижте пълен списък с актуални 21 обяви тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места, те се предлагат само на кандидати, преминали тестове и интервюта на Dotbrain.

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu. Информацията е достъпна само за клиенти на Dotbrain

 

свободни работни места

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук: (за регистрирани работодатели)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:

Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain и кандидати търсещи работа.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.