Работа в печатници и рекламни агенции (ноември 2022)

2363
Работа в печатници и рекламни агенции (ноември 2022)

Новият месец идва със значително по-малко, но по-качествени нови предложения от работодателите. В Dotbrain в момента преобладават свободни позиции за офсетови печатари, складови работници и оператори в копирни центрове. Почти не се търсят книговезци и предпечатари, което е озадачаващо за този период на година.

Вижте акцент на част от свободните позиции за работа в платформата Dotbrain.eu. За допълнителна информация можете да се обръщате към нас по всяко време (понеделник-неделя). Напомняме, че услугата, която предлагаме за кандидатите за работа е безплатна. Гарантирана е конфиденциалността. Работим дългосрочно с ограничен брой работодатели с ясни условия за работните места:

Акаунт с френски език
Изисква се добър френски език. Ценообразуването става по предварително зададени параметри. Продуктите, които се предлагат са картонени опаковки. Комуникацията се извършва основно по имейл. Позицията не е търговска и не е със зададени таргети, обслужват се основно пристигнали запитвания за оферти. Предлага се допълнително обучение. Добро заплащане.

Търговски сътрудник
Работата е в международна компания. Изисква се добро ниво на английски или немски език. Предимство е познаване на хартии и мастила. Задължения е изготвяне на оферти, комуникация с клиент и заводи производители. Стартово заплащане 3000 лв. бруто.

Офсетов печатар на четирицветна машина
Машината е Хайделберг, половинформатна, четирицветна + лак, редовна смяна, западната част на София. Предлага се и допълнително здравно осигуряване.

Офсетов печатар на петцветна машина
Още една позиция за офсетов печатар. Позицията е в източната част на София. Петцветна машина. Без нощни смени, без помощник. 12-часови смени.

Складов работник
Складов работник в издателство, четири часов или пълен работен ден. По желание на кандидата. Обслужване на на поръчки за книги към клиенти на издателството.

Оператор на машина за производство на бои
Позицията е в Дружба (София), изисква средно образование. Предлага се допълнително обучение. Стартово заплащане 1700 лв. нето.

Складов работник
Позицията е подходяща за кандидати без опит. Предлага се обучение. Компанията се занимава с фулфилмънт. Работата е интересна. Има възможност за надграждане в задължения и заплащане. Служителят ще придобие и допълнителна квалификация. Местоположение източната част на София. Месечно стартово възнаграждение: 1500 лв. нето.

Складов мениджър
Търси се кандидат с опит в управлението на складове. Изисква се добър английски и опит в управлението на хора. Местоположение: Източната част на София. Заплащане: по договаряне.

Пълен списък на обявите вижте тук.

Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Информацията е предназначена само за фирми, които вече са наши клиенти.

Вижте профилите на търсещите работа в момента в Dotbrain, които можем да препоръчаме:

работа в печатници

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са се отличили и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани фирми)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:

Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail: office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain.

Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас.
Вижте още информация за работа в печатници.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.