Свободни работни места за месец януари 2021 година

292
Свободни работни места за месец януари 2021 година

Предлагаме акцент на някои от свободните места за работа от Dotbrain.eu за месец януари 2021 година:

Книговезец
Търси се кандидат с опит, работното място е редовна смяна и се намира в широк център (София). Пълни осигуровки. Заплащане 950 лв нето.

Офсетов печатар едноцветна машина
Търси се кандидат с опит. Работа е на редовна смяна, заплатата е 1200 лв нето.  Местоположението на работното място е западната част на София.

Офсетов печатар на двуцветна машина
Търси се кандидат с опит. Работата е на смени 2х2, заплащането е 1400 лв нето.  Местоположението на работното място е западната част на София.

Резач на прав нож (ножар)
Работата е на смени 2х2, предпочита се кандидат с опит. За кандидати без никакъв опит се предлага стартово заплащане 1000 лв нето. Местоположението на работното място е източната част на София.

Специалист предпечатна подготовка на опаковки и рекламни материали
Търси се кандидат с опит. Работното място съвместява няколко различни задължения. Графичен дизайн, предпечатна подготовка и коминикация с подизпълнители (печатници и криейтив студия). Продуктите, които се произвеждат са основно картонени опаковки и рекламни материали.

Помощник оператор на автоматична ситопечатна машина
Търси се кандидат, който да бъде обучен за работа на автоматична ситопечатна машина. Работата е редовна смяна в източната част на София.

Вижте пълен списък с актуални 16 обяви тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места, те се предлагат само на кандидати, преминали тестове и интервюта на Dotbrain.
За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu: Информацията е достъпна само за клиенти на Dotbrain

обяви в печатници

 

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.
За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук: (за регистрирани работодатели)

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Ако желаете да получавате седмичния нюзлетър на Полиграфия инфо, използвайте този линк: Нюзлетър

Интернет портал за печатни технологии.