Свободни работни позиции в печатници за март 2023

2210
Свободни работни позиции в печатници за март 2023

През март очакваме още по-голяма активност от страна на работодателите в посока търсене на подходящи служители. През този период на годината в Dotbrain се предлагат вече по няколко свободни позиции в различни части на София за книговезци (1000 – 1500 лв. нетно заплащане), оператори на различни дигитални печатни машини редовна смяна или на две смени (1600 – 2300 лв. нето), както оператори на машини за довършителни процеси, заплащането на които може да се договори допълнително. Приоритет при търсенето от страна на работодателите са хора с опит.

Вижте акцент на част от свободните позиции за работа в платформата Dotbrain.eu. За допълнителна информация можете да се обръщате към нас по всяко време (понеделник-неделя). Напомняме, че услугата, която предлагаме за кандидатите за работа е безплатна. Гарантирана е конфиденциалността. Работим дългосрочно с ограничен брой работодатели с ясни условия за работните места:

Колорист
Търси се кандидат с опит като колорист или печатар с желание и възможности за преквалификация. Заплащане по договаряне, пълни осигуровки.

Оператор на слотерна (разролваща) машина
Позицията е подходяща за кандидат работил на ролни печатни машини или разролваща машина. Стартова заплата 1700 лв. нето с пълни осигуровки и допълнително здравно осигуряване.

Работник на лепачна машина (биндер)
Търси се кандидат с опит в работата с биндер. Машината, на която се работи е нова. Предлага се допълнително обучение за работа с нея. Местоположение: София, а заплащането е по договаряне според опита на кандидата.

Оператор на машина за производство на бои

Позицията е в Дружба (София), изисква средно образование. Предлага се допълнително обучение. Стартово заплащане 2000 лв. нето с пълни осигуровки.

Акаунт в широкоформатна печатница
Търси се кандидат с опит в широкоформатния и тясноформатния дигитален печат. Комуникативно работно място и заплащане по договаряне според опита.

Пълен списък на обявите вижте тук.

За Работодателите
Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Подробностите са предназначени само за фирми, които вече са наши активни клиенти.

Вижте профилите на търсещите работа в момента в Dotbrain, които можем да препоръчаме:

печатари

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са се отличили и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани фирми)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:

Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail: office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain.

Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас.
Вижте още информация за работа в печатници.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.