Компания пуска нова система за бързо сглобяване на кутии

1718
Компания пуска нова система за бързо сглобяване на кутии

Macfarlane Packaging обяви пускането на нова система за бързо сглобяване на кутии, която помага на опаковчиците да увеличават ефективността на опаковане с до 70%.

Macfarlane Packaging предоставя продукти и услуги за защита на опаковки на фирми в Обединеното кралство, Ирландия и Европа. Новото решение е създадено от екипа на лабораторията за иновации на Macfarlane. В момента системата за опаковане очаква патентоване. Тя е проектирана така, че да увеличи оперативната производителност, чрез намаляване на времето за ръчно сглобяване на кутията от десет до по-малко от три секунди.

 

Macfarlane Packaging

 

Опаковъчното оборудване ще бъде направено по поръчка за клиенти на Macfarlane и работи с ексклузивни за Macfarlane дизайни на кутии, които са оптимизирани, за да осигурят по-голяма здравина при използване на по-малко материал, чрез увеличаване на запълването на палета и намаляване на транспортните разходи.

С помощта на 3D отпечатаните приспособления могат бързо да се сглобяват кутии до 400 mm x 300 mm, с различни опции за дълбочина. Това прави решението идеално за онлайн търговци на дребно, опаковащи голям обем пакети с малък размер на колета.

Вижте системата за бързо сглобяване на кутия на Macfarlane в действие:

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.