Сферичен спектрофотометър за метализирани материали и мастила – сега с до 20% отстъпка при връщане на стар уред

239
Сферичен спектрофотометър за метализирани материали и мастила – сега с до 20% отстъпка при връщане на стар уред

Сферичните спектрофотометри на X-Rite са се наложили като де факто стандарт в индустрията, когато имаме нужда да измерване метализирани материали и мастила.

Освен уникалните си функции уреди X-Rite предлагат интеграция с цялостната екосистема на X-Rite и тези на други производители създавайки по този начин цял цветови работен поток.

Сега можете да замените вашия стар уред и да закупите последно поколение X-Rite Ci6x, като получите до 20% отстъпка от цената на новия уред.

 

Сферичен спектрофотометър

 

Промоцията е създадена за всички компании, които:

 • Имат стар уред на X-Rite или друг производител, който вече не се поддържа или калибрира
 • Имат стар уред на X-Rite или друг производител, който не използват или уредът не работи и мислят, че няма стойност
 • Използват спектрофотометър с 45/0 архитектура, но имат нужда или предпочитат да преминат на сферичен уред

Видове сферичен уред на X-Rite

Предложението на X-Rite ви дава възможност за закупите най-високият клас сферични уреди, като в същото време се освободите от старите си уреди, които често нямат възможност за поддръжка от производителя, морално остарели са, не се поддържат от модерните софтуери, а понякога и вече не могат да се калибрират.

В рамките на тази промоция можете да закупите някой следните сферичните уреди на X-Rite

 • X-Rite Ci64 – най-високият клас сферичен уред с възможност за графично представяне на всяко задание
 • X-Rite Ci62 – най-честият избор за уред за формулиране на мастила и качествен контрол на печата

За да се възползвате от отстъпката трябва да върнете вашия стар уред, който трябва да бъде еквивалентна архитектура, например:

 • X-Rite CE XTH
 • X-Rite SP60 / SP62 / SP64
 • Уред на друг производител със същата архитектура
 • Уред с друга архитектура, например 45/0

Новите уреди имат много по-добър софтуер и цялостна архитектура, което им позволява да правят много по-точни и надеждни измервания, както и да правите много повече анализи на измерванията.

Не на последно място последното поколение уреди имат директна връзка със системи за формулиране на мастила като X-Rite Ink Formulation и софтуер за контрол на качеството като X-Rite ColorCert.

Как да се възползвате от тази промоция

 1. Свържете с ГЕД като попълните тази форма и предоставите информация за желания от вас уред и уредът, който можете да дадете за замяна. Ако не можете да прецените точно кой от новите уреди отговаря на вашите нужди, екипът на ГЕД може да ви помогне с избора.
 2. От компанията ще се свържат с вас с информация дали замяната се одобрява, както и ще ви предоставят точна оферта, която включва и допълнителни аксесоари или възможности за надграждане на уреда
  •  а. Ако искате да върнете уред, който е извън изброените по-горе модели ще има нужда от одобрение на уреда уреда преди да потвърждение дали той се квалифицира за промоцията.
 3. Заедно ще изберете финалната конфигурация на уреда – модел и апертура, както и цялостната окомплектовка на поръчката.
 4. Финално ще се организира доставката и връщането на стария уред.

Защо да закупите нов сферичен уред и като цяло какво е приложението на спектрофотометри с такава архитектура

Много често на пазара се срещат стари уреди, които все още се използват в различни производствени процеси, както и за контрол на качеството. За съжаление тези уреди често не работят или дори да работят вече не могат да бъдат поддържани или калибрирани. Това означава, че качественият контрол вече не е надежден, а измерените стойности също може да не са точни.

Финално дори уредът да работи той може да се развали във всеки един момент без възможност за поддръжка, замяна или ремонт.

Новият уред от своя страна идва с гаранция от производителя, предоставя много нови функции и възможности, интегрира се с почти всички актуални софтуери, системи и процеси, дава много по-добри и точни измервания и имат подобрена архитектура и технология.

В полиграфията Ci6x много често намира приложение при:

 • Формулиране на металически мастила, лакове и други подобни, които имат металически ефект, който не може да се измери със стандартен 45/0 уред;
 • Измерване с цел формулиране или качествен контрол на метализирани материали.

Ci6x намира много приложения и извън полиграфията в индустриалното производство, като е един от най-честите избори за контрол на качеството и цветовете при:

 • Производство и обработка на метал, включително и прахово боядисване, както и преминаване на QualiCoat или подобен стандарт;
 • Производство или формулиране на бои, лакове и други покрития;
 • Работа с различни видове пластмаси, както и създаване на продукти от тях.

Сферичният уред е една от най-универсалните инвестиции, които можете да направите заради своите възможности да измерва цвета като взема предвид както неговите параметри, така и как те се променят от основата, на която е нанесено покритието.

Много компании, които работят с изискващи български или международни клиенти, имат нужда да покажат сертификация на своето оборудване. Ci6х може да се калибрира в сервиз и да получите ISO сертификат за калибрацията – нещо, което не можете да направите със стар уред.

Ако искате да разберете повече за приложението на сферичните спектрофотометри и кога е правилно да ги изберете пред 45/0 архитектура можете да прочетете тази статия.

Условия на промоцията за замяна

Както всички промоции тази има малко ситен текст, който е добре да имате предвид.

 • Промоцията важи за поръчки направени до 08 декември 2023 към ГЕД
 • За да се възползвате от промоцията трябва да върнете вашия стар уред
 • Старият уред трябва да е в прилично състояние, но няма изискване да е работещ или в оригинална опаковка. Добре е да е окомплектован с кабели и други аксесоари ако такива са налични.
 • Запазва се правото да се откаже замяна на уред или да се ограничи броя уреди, които можете да замените.
 • Намалението се отнася само за нов уред от одобрен списък и не може да се прилага към други уреди, аксесоари, софтуери и други елементи закупени заедно с основния уред.

Общи условия

 • Тази промоция е за юридически лица, регистрирани на територията на България.
 • Промоцията важи само за юридически лица, които ще бъдат крайни потребители на уреди и не може да се използва от компании, които целят тяхната препродажба.
 • Условията по промоцията, както и цялото предложение могат да бъдат променени или отменени по всяко време без предизвестие.
 • Промоцията не може да се комбинира с други промоции или специални условия, освен при изрично потвърждение от страна на ГЕД.

За контакт с ГЕД
Страница на промоцията: form.gedbg.com
Имейл: sales@gedbg.com
Телефон: 02 80 61 264

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.