Опознай текстилния печат, за да го обикнеш!

2667
Опознай текстилния печат, за да го обикнеш!

Информираните решения са единствения начин за успешно навлизане в текстилния печат, затова FACTOR.BG стартира серия уебинари, с практическа насоченост към текстилния печат – DTG, DTF, Сублимационен печат, Трансфери.

 

 

Работата не е цел, а средство за по-качествен живот. А свободното време, в комбинация с финансова независимост, е един от най-важните индикатори за качествен живот. Уебинарите спестяват време, интерактивни са, информацията е актуална и позволяват адаптиране към конкретния интерес на участниците.

И макар изложенията, дните на отворените врати и персоналните демонстрации да са изключително полезни, те са един следващ етап, предхождан от набирането на основна, първоначална информация.

В началото е нужно човек да се запознае с ключовите предимства (и недостатъци) на различните печатни технологии и машини, изразходвайки минимално време, да идентифицира подходящите за своите планове технически решения и след това да пристъпи към срещи и демонстрации за персонално запознаване с технологиите и фирмите, които ги предлагат.

Този подход спестява много време, но има недостатък – обикновено информацията в сайтове и продуктови брошури е предварително подготвена и невинаги дава точен отговор на конкретните питания и съмнения на клиента.

За да опрости процеса, FACTOR.BG ще проведе серия от уебинари в началото на септември – на 7-ми, 8-ми и 11-ти, като всеки ден ще бъде разглеждана в детайли различна технология за текстилен печат:

  • 7.09.2024 (четвъртък), 19:30 часа – DTG и DTF печат
  • 8.09.2023 (петък), 19:30 часа – Сублимационен печат върху текстил, ChromaLuxe/Unisub материали, фотоподаръци
  • 11.09.2023 (понеделник), 19:30 часа – Трансферни технологии за печат – ChromaBlast transfers, Forever Laser printer & White Toner transfers

Следете сайта и Фейсбук страницата на FACTOR.BG, за линкове към стриймовете:
factor.bg
www.facebook.com/factor.bg

След тези дати, в периода от 13-ти до 16-ти септември, FACTOR.BG организира дни на отворените врати, под името ORIGINALS, на които можете да се запознаете и на живо с интересуващите Ви машини и технологии, да направите тест с Ваш файл, да видите най-новите принтери за DTG/DTF печат, за Сублимационен печат – Epson F100, F500, F6400, за професионален и любителски фотографски печат, както и бестселъра за рекламен и интериорен солвентен печат, достъпен за всеки бизнес – Epson SureColor S40610.

За повече информация:
Иван Дамянов
FACTOR.BG – Showroom Sofia
E-mail: showroom-sofia@factor.bg
Tel.: 0896 738700, вътр. 2
Ул. Раковски 72, София

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.