Фреш Принт с нови инвестиции в машини

895
Фреш Принт с нови инвестиции в машини

Фреш Принт инвестира в нови печатни и довършителни машини в своето производство, с цел да разширят предлаганите услуги от дигиталната печатница.

Много важна инвестиция за фирмата и нейните клиенти е рутера Zünd G3, с който вече се предлага напълно затворен цикъл на производство. Със Zünd G3 могат да бъдат обработвани широк спектър материали за външна и вътрешна реклама, включително машината може да се използва в изработката на опаковки и картонени стелажи.

 

Zünd G3

 

Друга важна придобивка е дигиталната машина за директен печат върху текстил FlatDog. Клиентите на Фреш Принт ще могат да разчитат на нови за тях услуги като печат върху тениски, детски дрехи, суичъри, текстилни торби, а също така и върху кройки или парчета плат с ширина до 1050 мм.

 

FlatDog

 

С цел да повиши качеството на предлаганите отпечатани банери, плакати, тапети и други, от компанията инвестираха и в латексовия принтер HP Latex 570 с максимална печатаема ширина до 1630 мм.

 

HP Latex 570

 

Не на последно място, част от новите придобивки са две машини с марката Xenone. Една от тях е новият LED UV принтер Xenone X7151. Той е с печатаемо поле от 710х510мм., максимална височина на медията до 150 мм. и с възможност за печат на бяло и полагане на лак. С тази нова печатна машина ще се разширят възможностите на предлаганата и до сега услуга за брандиране на сувенири, която включва печат върху химикалки, запалки, подложки за мишки, тефтери, ключодържатели, USB флаш памет, часовници, дърво, камък, PVC, Re-board, стъкло, корк, мукава, кутии и др.

 

Xenone X7151

 

Xenons YL2150 е широкоформатна дигитална машина предназначена за печат на ролни медии с ширина до 1800 мм. и максимална резолюция 1440 x 1440 dpi. Подходяща за печат на продукти свързани с външна и вътрешна реклама.

 

Xenons YL2150

 

С новите машини Фреш Принт предлага напълно затворен цикъл на производство, по-висока производителност и по-кратки срокове на изпълнение на крайни клиенти, и рекламни агенции, които търсят своя доверен партньор в дигиталния печат.

За контакти, допълнителна информация и поръчки:
гр. София
Младост 1, бул. Андрей Ляпчев №75, зад БИЛА
тел.: 0884/ 404 246
тел.: 02/ 491 11 98
тел.: 02/ 491 11 97
office@freshprint.bg
www.freshprint.bg

Вижте профила на Фреш Принт ЕООД в каталога Полиграфия Инфо.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.