Бърз А4 Duplex скенер

3236

Новият скенер на Plustek MobileOffice D28 Corporate, е портативен duplex скенер с висока скорост на сканиране, с компактен дизайн, който може да се използва за офис нужди с не много големи натоварвания.

Скенерът Plustek MobileOffice D28 Corporate предлага уникален и компактен дизайн за поставяне на оригиналите. Този дизайн позволява да поставите скенера където пожелаете, може да го сложите в ъгъл или във вертикално положение.

С няколко прости стъпки можете да програмирате функционалните бутони според вашите желания. Възможните функции, които можете да ползвате включват OCR/BCR, резолюция, и т.н. След като приключите с програмирането на бутоните, за да сканирате в режим Simplex/Duplex е нужно само да натиснете бутона One-Touch. Със скенера Plustek MobileOffice D28 Corporate може да завършите вашата задача за 2.2 секунди.
Освен стандартния A4 формат, Plustek MobileOffice D28 Corporate може да сканира и 1.2мм пластични карти. Тези карти включват кредитни карти, лични карти, шофьорски книжки и др.
Plustek MobileOffice D28 corporate има много удобен дизайн. Този дизайн позволява много лесна поддръжка. Само с повдигането на горния панел, можете лесно да почистите скенера. Лесната поддръжка се грижи за качеството на сканиране и стабилността на скенера.

Duplex Full Color Scanning
  • Скорост на сканиране (28 IPM*/PPM* / 2.2 сек на страница)
  • Енерго-спестяващ
  • Мултифункционалност с потребителския софтуер
  • Компактен дизайн
  • Scan to Searchable PDF

Какво е Searchable PDF?

Searchable PDF индикира, че документът (сканиран в PDF формат) е сканиран чрез оптично разпознаване на символите (optical character recognition – OCR) и потребителя може да търси в целия файл определена дума или фраза. В ситуация, когато милиони документи или файлове са събрани на куп, „Searchable PDF“ позволява най – лесния начин да се категоризират всички документи и издирването на нужния файл става много бързо.

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.