Гореща новина от Roland: XC-540MT с EcoSol Max Silver Ink

3310
Spread the love

Графика МС представи първия в света режещо-печатащ широкоформатен принтер със сребърно мастило.

Графика МС, официалният дистрибутор на престижната марка в България, представи на Експо Принт & Имиджинг първия в света режещо-печатащ широкоформатен принтер със сребърно мастило.

Принтерът е базиран на най-усъвършенствания режещопечатащ модел на Roland от серията Pro III, XC-540, като съчетава:
-доказаните предимства на непретенциозния екосолвентен печат;
-висока производителност при работа с основните цветове – до 41 м2/час;
– печат с бяло мастило;
– печат със сребърно мастило;
– възможността да съчетава в мултипасов режим печата на основните цветове, в допълнение с полагане на сребърно и/или бяло мастило за постигане на металически ефект в цялата цветова гама;
– повишена икономичност, поради вградената система за рециркулация на по-плътните мастила – бяло и сребърно; тази система елиминира опасността от преждевременното им  засъхване;

Rip софтуерът Roland Versa Works е допълнително вградено удобство. Той е естествено базиран на платформата Adobe Postscript 3.
Функцията Intelligent Pass Control безкомпромисно следи за печат без  бандинг.
Принтерът печата върху както въху обикновени, така и върху тясно специализирани медии, например метално фолио, текстилно термотрансферно фолио, канаваца и др.
Опцията за обрязване на отпечатаното изображение по контур предоставя безгранични възможности за изработка на принт-продукти с уникални дизайнерски и индустриални приложения: рекламни пана и постери, картини, икони, текстил, подложки за обемни стикери (с цел апликиране върху твърди повърхности или плат), прозоречни стикери, дизайнерски решения, индустриални стикери и много други.
Това е една отлична даденост за всяко артстудио или печатница: да създава уникати, а едновременно да разполага и с мощности за скоростно рекламно производство с външно и вътрешно предназначение.

Демонстрационен екземпляр на машината е наличен за тестове в шоурума на Графика МС, Бизнесцентър Сердика, ул. Гюешево 83, www.graphicamc.com.

Биографична информация