Дисплей-таблетът Cintiq 27QHD – флагманът на WACOM

3839
Дисплей-таблетът Cintiq 27QHD – флагманът на WACOM

Два нови модела от гамата дисплей-таблети: Cintiq 27QHD и Cintiq 27QHD Touch с разширени възможностите от предните модели и по-голям брой експресни бутони, позиционирани на дистанционно устройство.

Cintiq 27QHD

 

Многообразие от функции, без излишни екстри

Тънък, лек и мощен – новият Cintiq 27 QHD е най-големият творчески дисплей-таблет в историята. На пръв поглед ще забележите безупречния и елегантен дизайн. Върху гладката повърхност на новия Cintiq 27 няма нищо, което да разсейва потопените в творческа работа художници и дизайнери. Моделът, който има мултитъч функция допълнително улеснява работата на потребителите с помощта на жестове с ръце директно върху дисплея с резолюция 2.5K (2560×1440 пиксела). Потопете се безпрепятствено в дигиталното изкуството.

 

Cintiq 27QHD

За да направят възможна тази елегантната гладка повърхност, WACOM създадоха дистанционно устройство с разположени върху него експресни бутони за бърз достъп – Touch Ring с 3 вида функции и 16 индивидуални адаптивни бутони, а 17-ият от тях показва винаги настройките на устройството за дистанционно управление. Самостоятелното ExpressKey устройство дава възможност на потребителите да работят така, както искат, независимо от това къде е поставено – на бюрото или директно върху дисплей-таблета. Вече има решение и за тези, които в процеса на работа се нуждаят от клавиатура – Cintiq 27QHD е с достатъчно голяма площ, за да се постави малката и удобна безжична клавиатура на WACOM. Нуждаете се от още повече периферни устройства? Вие нямате проблем, благодарение на петте порта USB 3.

Същите размери, но по-голям

Габаритите на новия Cintiq 27QHD са идентични с тези на предшественика му Cintiq 24HD, но размера на екрана и активната площ за работа са по-големи. Новият дисплей таблет се поставя върху бюрото на вградените „крачета“ , но има и опция да се докомплектува с ергономичната стойка, подобна на тази на Cintiq 24, тази стойка се предлага отделно. Новият Cintiq 27QHD е достатъчно лек, което позволява да го поставите на бюрото с подвижното рамо от типа Ergotron LX и MX сериите.

Възпроизвеждане на всеки цвят, който можете да си представите

Когато става въпрос за изобразяване на цветове, Cintiq 27QHD е перфектното решение. Wacom е толкова уверен в качеството и възможностите на дисплея, че предлага възможност за окомплектоване с калибратор на световния лидер за управление на цвета X-rite за постигане на максимално точни цветове. Новият дисплей таблет възпроизвежда 97% от цветовата гама Adobe RGB.

Избор от два модела

Новия Cintiq 27QHD се предлага в два варианта: дисплей-таблет Cintiq 27QHD  и Cintiq 27QHD Touch – с вградена мултитъч функционалност.

Вижте технически характеристики на Cintiq 27QHD  и Cintiq 27QHD Touch

Видео, сравнение на Cintiq 27 QHD с модела 24HD

Cintiq 27QHD  и Cintiq 27QHD Touch се предлагат в България от Адком.

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.