Нови технологии от X-Rite и Pantone

2446

X-Rite и филиалът им Pantone обявиха, че ще разкрият нови технологии и ще покажат най-новата си гама от решения за управления на цвета по време на предпечатния процес и печата на IPEX.

X-Rite ще покажат за пръв път нови формули за мастила и системи за качествен контрол за печатници и производители на опаковки, както и най-новите допълненеия в гамите си спектрофототметри. Компанията ще демонстрира и последната версия на EasyTrax, полуавтоматично решение за качествен контрол за малкоформатни цветни преси.Новата версия на EasyTrax включва поддръжка на Windows7, подобрен интерфейс с последователно избиране на настройките, и серии от лесни за следване анимирани видеоучители.

Посетителите на щанда на X-Rite и Pantone ще могат да видят и пълната гама от решения, предлани от компанията. Те включват системи за създаване на цветови профили и калибриране на монитори, принтери и печатни машини, системи за цветопроби, инструменти за качествен контрол на печата, решения за флексографски печат и цялостен контрол на процеса и сертификация на цветовете. X-Rite ше демонстрира интегрирани решения за управление на цветовете съвместно с партньорите си HP, Canon, Epson, Xerox, Heidelberg и Komori.

X-Rite и Pantone

Източник: www.cmykdigest.com

Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.