Поставки за брошури на модулен принцип

4277

Expanda stands – най-съвременните решения за излагане и съхранение на рекламни брошури в света – вече и в България, с регионален партньор Indoor Displays.

Expanda stands –най-ефективната система за излагане и съхранение на рекламни брошури в света с регионален партньор Indoor Displays за България и Румъния.

Expanda Stands са дисплеи за брошури от световен клас. Линията поставки за брошури е на модулен принцип и позволява комбиниране на различни на брой и формат поставки.
Системата включва поставки за брошури с различен формат ( А4, А5, 1/3 А4, пощенски картички и визитки) и аксесоари, с чиято помощ лесно се създават гъвкави настолни или стенни комбинации и стендове за брошури, които винаги могат да се надграждат или променят в зависимост от новите нужди.
Изключително предимство на Expanda Stands е съчетаването на различни по формат поставки в един дисплей, което позволява изграждане на компактни стенни комбинации и стендове с голяма вместимост.

Поставките за брошури са изработени от висококачествен прозрачен полистирен, устойчив на надраскване. Холдерите поддържат печатните материали по цялата им височина, така че да са винаги 100% видими и достъпни.

Expanda Stands предлагат също и стендове за брошури, подходящи за фоайета, входни зони, фронт офиси, банкови салони и др.  Стендовете притежават стабилна тръбна конструкция и могат да се оборудват с различни на брой и  формат холдери, в зависимост от необходимата вместимост и вида на каталозите.

Indoor Displays
Варна 9000, Аспарухово, Бизнес Инкубатор, ет. 2
Тел. 052/ 371 101, 372 202
www.indoor-displays.com
info@indoor-displays.com

Галерия:


Indoor Displays
Варна 9000, Аспарухово, Бизнес Инкубатор, ет. 2
Тел. 052/ 371 101, 372 202
www.indoor-displays.com
info@indoor-displays.com

Интернет портал за печатни технологии.