Стартов пакет от активи и приложения за дизайн и предпечат

561
Стартов пакет от активи и приложения за дизайн и предпечат

Работите ли с визуални файлове и поръчки, за които е необходим добър набор от активи още от самото начало?

Изборът на качествени приложения и системи може да ви бъде от полза да започнете или да разширите и поддържате вече работещото ви дизайн и предпечатно производство на високо ниво и с ефективност в обработката на вашите файлове и поръчки.

 

Prepress Starter-pack

От какво се нуждае един екип за дизайн или предпечат и кои са първите потребности, за които трябва да се погрижите?

  • Качествена визуализация за преглед на реалните цветове и елементи
  • Бърза и качествена обработка на векторни и производствени файлове
  • Управление на тежки файлове и архив на клиентска информация

Изборът на водещи марки като Adobe, Corel, X-Rite, Pantone, DELL и Microsoft ви позволява да работите със спокойствие и сигурност, като се фокусирате върху качествената обработка на поръчки за вашите клиенти.
Стартовият пакет от активи може да осигури качество и надеждност в основата всяко дизайн и предпечатно производство.

Софтуери за дизайн, предпечат и обработка на графични продукти

Приложенията за създаване и обработка на дизайн и предпечатни файлове ви позволяват да реализирате своите идеи в реални проекти, които могат да бъдат изпълнени и комуникирани в различни формати и да влязат в различни процеси.

Подготовката за печат от своя страна е сложен процес, който изисква активи с добър набор от инструменти за бързина, качество и ефективност, както и възможности за интеграция с други системи.

Библиотеки с цветове и цветови стандарти на Pantone

Приложенията за дефиниране и комуникация на цветове съдържат всички основни цветови системи и дигитални процеси за описване и комуникация на цветове спрямо различни условия.
Дизайнерите могат да ги използват в създаването на своето творчество, предпечатът, за да може да параметризира заданието, а производството за качествен контрол.

Компютърна периферия и операционни системи

Всеки, който работи със сложни файлове и голямо количество клиентска информация, знае, че са нужни активи, които могат да поемат големи натоварвания. Поръчки, файлове, тежки програми и автоматизации, прехвърляне на информация – изискват системи със стабилни характеристики за бързи резултати и високо качество.

Постигнете ефективно изпълнение на задачите с висококачествени приложения, хардуер и операционна система и балансирайте производствените си мощности!

Фирма ГЕД ООД е официален представител на производители, предлагащи продукти за създаване и обработка на клиентски поръчки и клиентски файлове за графичната или печатната индустрия като Adobe, Corel, X-Rite, Pantone, DELL и Microsoft.

Екипът на ГЕД може да ви съдейства за избора на правилните инструменти за вашето производство, както и да ви помогне с насоки и услуги за създаване на процеси и управление на цветовия и файловия работен поток.

Изберете стартови активи за дизайн и предпечат

За контакт с ГЕД
Уебсайт: printing.gedbg.com
Имейл: sales@gedbg.com
Телефон: 02 80 61 264

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.