ТЕПЕДЕ БЪЛГАРИЯ представя новото попълнение от серията ColorPainter V-64S на българския пазар

2096

V-64S е най-новият 6-цветен (CMYK, Lc, Lm) mild-солвентен принтер от серията Color Pinater на SEIKO I Infotech , разработен за средно големи компании и рекламни агенции.

Новият ColorPainter V-64S може да принтира на размер до 64” със скорост 16 кв.м/час  – най- високата скорост за принтери от този клас и реална резолюция от 720х720 dpi, благодарение на новоразработената принтираща глава и новите мастила EG-Outdoor EX low-солвент, които също са дебютен продукт  на SII. Те са със занижено отделяне на миризма, бързо съхнещи и с удължена трайност.
В този принтер SEIKO II използва иновативната Smart Pass технология, чрез която по специфичен начин се осигурява застъпване между отделните пасове, като по този начин се намалява  и напълно отстранява “бендинг” ефекта, без това да се отразява върху скоростта на печат.
Като краен продукт се получават изображения с ярки, плътни и трайни цветове.
ColorPainter V-64S включва интегрирана ролконавиваща система , която също така може да бъде конфигурирана с изсушаващо устройство с вентилатор , като по този начин се увеличава продуктивността, намалявайки времето за съхнене на готовата продукция.

Характерни особености на ColorPainter V-64S:

  • Реална скорост на печат от 16кв.м/час
  • EG-Outdoor EX мастила, със занижено отделяне на миризма и съобразени с всички екологични норми
  • Smart Pass – технология, елиминираща “бендинг” ефекта
  • 3 независимо регулиращи се награватели.
  • Стандартно оборудване с подвижно изсушаващо устройство и ролконавиваща система с 4 начина на навиване на напечатаната медия.
  • Регулиране на главите във височина според вида на печатаната медия.
За първи път ColorPainter V-64S беше представен за европейския пазар на щанда на ТЕПЕДЕ на изложението Reklama Polygraf  (031.03 – 02.04.2009) , проведено в Прага/ Чехия.
На българския пазар ColorPainter V-64S се предлага от ТЕПЕДЕ България ЕООД – официален дистрибутор на SEIKO I Infotech за България и може да бъде доставен веднага.


снимка от щанда на ТЕПЕДЕ на изложението Reklama Polygraf 


снимка от щанда на ТЕПЕДЕ на изложението Reklama Polygraf 


снимка от щанда на ТЕПЕДЕ на изложението Reklama Polygraf 

Източник: ТЕПЕДЕ

Интернет портал за печатни технологии.