Уебинар: Продукти на Dell в портфолиото на ГЕД

153
Уебинар: Продукти на Dell в портфолиото на ГЕД

Какъв хардуер ви е нужен, за да покриете натоварването от количество задачи, тежки софтуерни системи, големи файлове и качествена визуализация?

 

Уебинар: Продукти на Dell

 

Участвайте в уебинар на фирма ГЕД с продукти на DELL Technologies, които могат да ви бъдат от полза да постигнете стабилност и бързина в производствените операции на вашите компютърни системи.

Запиши се за уебинара

Дата: 31 май, 11:00 ч.
Организатор: ГЕД ООД

 

компютри на Del

Ако вие:

  • обработвате изображения на печатни продукти с нужда от качествена визуализация,
  • работите с тежки печатни файлове и софтуерни приложения,
  • управлявате много работни станции и голяма база от информация,

този уебинар може да ви е полезен да научите повече за решения, които да ви позволят да обработвате вашите ресурси и поръчки с лекота.

 

Запиши се за уебинара

 

За DELL
DELL Technologies е двигател в развитието чрез достъп до иновативна технология за хората с големи идеи и високи натоварвания по целия свят. С продуктите на DELL модернизирате своята IT инфраструктура и достигате следващото ниво с възможността да работите с пълна сила.

За ГЕД
ГЕД е водещ дистрибутор на машини, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Като надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама фирмата доставя цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Целта е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.
ГЕД е официален представител и дистрибутор на DELL от 2020 година.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.