Нови устройства за калибриране на монитори от Calibrite

293
Нови устройства за калибриране на монитори от Calibrite

Calibrite продължава да инвестира в иновативни технологии за подобряване на своите продукти за калибриране и постигане на точни цветове за монитори, дисплеи и дигитални устройства.

 

устройства за калибриране на монитори

 

След представянето на новия по-бърз и интуитивен софтуер за калибриране на монитори Calibrite Profiler, компанията представя нови уреди, напълно съвместими с новия софтуер.

Новите устройства са разработени съвместно с X-Rite и въвеждат нови възможности за профилиране на дисплеи с висока яркост.

Новите уреди от Calibrite:

Calibrite Dispaly SL – Лесно и ефективно калибриране на дисплеи. Идеален за по-малки приложения за дизайнери и фотографи, които искат да извлекат максимума от своя дисплей.

Calibrite Display Pro HL – Калибриране на дисплеи на професионално ниво. Идеален за всички творци и професионални фотографи, които искат да получат най-доброто от своя екран.

Calibrite Display Plus HL – Калибриране на монитори за производствени нужди. Идеален за всички професионалисти в печатното и дизайн производство, които създават изображения от висок клас, изискващи най-високите стандарти за калибриране. Това устройство въвежда иновация за с възможност за калибриране на монитори до 10 000 нита. До момента устройства на пазара имаха възможност да калибрират до 3000 нита.

Ключови нови характеристики на продуктите:

  • Нови сензори в устройствата
  • Разширено измерване при яркост до 10 000 нита (Display Plus)
  • Възможност за свързване с USB-C, с включен USB-C към USB-A адаптер
  • Разширена съвместимост с OLED, mini-LED и Apple XDR (и както до момента LCD дисплеи)

Официален дистрибутор на уреди Calibrite за България е фирма ГЕД ООД

За контакт с ГЕД
Имейл: sales@gedbg.com
Телефон: 02 80 61 264
Избор и запитване за устройство Calibrite: в сайта на ГЕД

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.