Aдком с изключителни права за дистрибуция за масовия клас режещи плотери GCC

3424

На българския пазар ще се предлагат два модела на изключително атрактивни цени.

GCC Expert 24
Режещият плотер GCC Expert 24 реже 72 сантиметрови ролки и е отличен избор за потребители с ограничен бюджет и традиционни приложения като рязане на PVC за рекламни надписи и табели както и за рязане на флекс и флок фолиа за апликация върху тениски и работни облекла и др. Цената на настолния вариант с 12 месечна гаранция ще бъде под 900 лева (без ДДС).
Модела Sable е с аналогични параметри, но включва софтуер GreatCut, който позволява на потребителите по-голяма гъвкавост при подготовката и самото рязане на различни дизайни.
Стойката за плотерите е удобна опция, която ще спести от мястото на вашата работна маса.

Great Computer company (GCC) е основана в Тайван през 1989 година. През изминалите 20 години GCC бързо се разрастна и предефинира границите на развитие на продуктите, които произвежда. Бъдейки пионер в разработката и производството на различни продукти за правене на реклама, GCC има над 70 защитени патента по цял свят.
Целенасочените усилия, последователните стъпки и натрупания опит превърнаха фирмата в един от водещите световни производители на пълни линии от качествени режещи плотери, лазерни гравири, ID card и UV curable принтери. Това неминуемо доведе и до получаването на заслужени награди като: The National Outstanding Award (2003), Rising Star Award (2002), Symbol of Excellence Award , която фирмата продължава да получава ежегодно от 1997 година до сега. Надеждността на продуктите, системата за контрол на качеството и гъвкавата търговска политика изграждат и поддържат високата репутация на фирмата и на продуктите с марката GCC.

Източник: Адком

Интернет портал за печатни технологии.