Дигиталният печат в декор индустрията в България

874
Дигиталният печат в декор индустрията в България

Дигиталният печат навлиза много силно в интериорния дизайн и отключва много възможности за творчество и вдъхновение.

Студио Комплект разказват повече за тенденциите в тази сфера, както и да споделят с нас примери за реализирани проекти в България.

 

Студио Комплект
Адриана Андреева и Бояна Гяурова – момичетата, които стоят зад създаването на Студио Комплект. Те имат дългогодишна квалификация като журналисти и селектори в ресорите дизайн, архитектура и съвременно изкуство, били са част от кураторския и ръководния екип на One Architecture Week и One Design Week. Техни кураторски проекти участват в Milano Design Week/iSaloni/Ventura Lambrate, Prague Designblok, One Design Week, Vienna Design Week, Helsinki World Design Capital, Skopje Design Week, Tirana Design Weeks и Budapest Design Week. Студио Комплект има над 10 години професионален опит в сферите на творческата консултация, културен мениджмънт и редакторска работа с фокус дизайн и визуална култура.

 

 

Възможности на дигиталния печат
Широкоформатният печат съдейства за пълно развихряне на въображението на архитекти, дизайнери и визуални творци да осъществят идеите си в най-стойностен и удачен вариант.
Цифрово отпечатаният декор може да се приложи върху облицовка за стени, стенни плотове и други работни плотове, мебели, стикери, фототапети и персонализирани тапети, прозорци, врати, подови настилки и графики, фаянс, дърво и други основи.

Тази манипулация отваря нови възможности за творчеството на дизайнери и архитекти, които непрекъснато търсят вдъхновение, за да задоволят нарастващите изисквания на своите клиенти.

 

Повече за възможностите, които предлага дигиталният печат в декор индустрията, можете да получите от специалната брошура „ВДЪХНОВИ СЕ!“

 

Разгледайте примери за реализирани проекти в сферата на вътрешния дизайн, с помощта на дигиталния печат от България и света тук.

 

Източник: Канон България

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.