Индустрията отличи плоскопечатащите Océ Arizona с престижни награди

1693
Индустрията отличи плоскопечатащите Océ Arizona с престижни награди

Océ Arizona 1280 и 2280 бяха наградени по време на SGIA Expo и Graph Expo. Два модела принтери от серията Océ Arizona на Canon спечелиха наградата „продукт на годината на Specialty Graphic & Imaging Association (SGIA).

Océ Arizona 1280

 

Малко преди това Océ Arizona 1280 XTбеше награден с наградата на читателите на Printing News за 2016 в категорията за широкоформатни плоскопечатащи принтери над 60 см. Océ Arizona спечелиха в категорията на SGIA 2016 за продукт на годината за плоскопечатащ UV принтер с бяло мастило в две ценови категории с Océ Arizona 1280 GT и Océ Arizona 2280 XT.

„Много се гордея с екипа за широкоформатен печат на Canon,” каза Toyotsugu Kuwamura, изпълнителен вицепрезидент на Canon САЩ. „Оборудването ни беше сравнено с някои от най-добрите в света; да сме победители е истинска чест. Постижението говори за отдадеността ни на широкоформатната индустрия и за това, че помагаме на клиентите си да се развиват с най-добрите продукти в класа.“

Изборът на Océ Arizona 1280 GT и 2280 XT за продукт на годината е десетата поредна година, в която принтери Océ Arizona са отличавани с тази награда.

Ново в гамата Arizona

Представена по-рано тази година, серията Océ Arizona 1200 е предназначена за доставчици на печатни услуги, които изискват изключително качество на отпечатъка, гъвкавост на приложението и лесна употреба. Océ Arizona 1240, 1260 и 1280 продължават да осигуряват предимства на производители на табели и дисплеи, специализирани печатни услуги и фотостудиа.

Също представена през 2016, серията плоскопечатащи UV машини Océ Arizona 2200 е разработена, за да отговори на изискванията за повишена производителност без компромис с качеството на печат. Océ Arizona 2260 и 2280 позволяват на доставчиците на печатни услуги да се възползват от нови пазарни възможности и да произвеждат гама нови продукти.

Високи постижения

Всички плоскопечатащи принтери Océ Arizona имат същото награждавано качество на печат и надеждна архитектура. Те са базирани на ценностите на Canon за качество, надеждност, производителност и лесна употреба. От 2006 насам Océ Arizona са спечелили близо 50 награди на индустрията от различни организации по целия свят, които отличават високите постижения и иновациите им. Почти 6000 системи са продадени по целия свят, което поставя тези машини на предни позиции на пазара на плоскопечатащи принтери.

Източник: Пресинформация на Canon
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.