Мираж Груп показа принтерите от серията CANON ImagePROGRAF

1680
Мираж Груп показа принтерите от серията CANON ImagePROGRAF

Събитието CANON Open House се проведе на 25 март в хотел Оливс в София.

На едно място се събраха клиенти и партньори на Мираж Груп, работещи в областта на широкия формат, рекламното производство и фотографията.

 

canon1

Гост лекторът на събитието Олександр Маковски направи демонстрация на печат с осем цветен принтер от серията CANON Image PROGRAF и показа предимствата и недостатъците на оборудването – от генерирането на файла до готовия продукт.

Домакин от страна на Canon беше Людмил Лаков – Мениджър партньори и дистрибуция Канон България. Това е първото от серията събития, които планират Мираж Груп през тази година. 

 

 

Серията Canon imagePROGRAF са широкоформатни принтери, които предоставят високо качество, последователност на цветовете и висока скорост на отпечатване.  

 

canon

 

Предназначени са за професионалисти в областта на фотографията, цветните проби, графичния дизайн, изкуствата и други. imagePROGRAF серията принтери завършва гамата от професионални продукти за възпроизвеждане на изображения, предлагани от Canon. 

 

canon4

 Вижте всички снимки в галерията.

 

 

canon5

 

Източник: printguide.info

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.