Монохромният Océ VarioStream 7170 печата в малки и средни обеми

1131

Canon представи ролната дигитална машина Océ VarioStream 7170, предназначена за едностранен черно-бял печат на транзакционни продукти, директна пощенска реклама, различни ръководства за потребителя и други.

Océ VarioStream 7170

Тонерната дигитална печатна машина е насочена към фирми с вътрешно-корпоративни отдели за печат, печатници, произвеждащи универсална продукция с нисък до среден обем.

Скоростта на печат на Océ VarioStream 7170 достига до 172 стр./мин(A4), като максималната и резолюция е 600×600 DPI.

Производителят акцентира на това, че машина е много гъвкава по отношение на материалите за печат. Безконтактна технология, използвана в VarioStream 7170, не само ви позволява да печатате дори върху специални носители като самозалепващи хартии, тънки пластмаси, фолио и т.н.

През 2014 г. Canon планира да пусне по-бавна версия (бюджетна версия) на Océ VarioStream 7170. Тя ще печата със скорости не повече от 108 стр./мин. (A4) и е предназначена за фирми с по-малки обеми на печат.

Източник: www.globalprintmonitor.info

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.