Новата серия флатбет принтери Oce Arizona 1300 за повече производителност

1279
Новата серия флатбет принтери Oce Arizona 1300 за повече производителност

Canon представя новата серия плоскопечатни принтери Oce Arizona 1300 за потребители, които се стремят да повишат производителността си.

Канон Европа пуска новата серия плоскопечатни принтери Océ Arizona 1300 за производители на табели и дисплеи с цел да помогне на клиентите да увеличат ефективността на производството и да отговорят на пазарното търсене за по-разнообразни продукти.

Серията е подходяща за клиенти, произвеждащи до 15 000 квадратни метра на година и предлага скорост на печат до 52,8 квадратни метра за час.

 

Océ Arizona 1300 се състои от шест флатбет модела, всички проектирани за оптимално удобство и надеждност.

 

Клиентите могат да избират измежду три GT модела (Océ Arizona 1340 GT, 1360 GT, 1380 GT) с работна площ от 1.25mx 2.5m и три по-големи 2.5mx 3.08m XT модели (Océ Arizona 1340 XT, 1360 XT, 1380 XT).

 

Можеш да принтираш пoвече, по-умно и по-бързо с новия принтер Océ Arizona 1300

 

Новата серия е разработена, за да отговори на нуждите на клиентите, които са готови да надградят първия си плосък или хибриден принтер и търсят по-продуктивен, висококачествен продукт, създаден да пести максимално време, и притежава гъвкавост, за още повече и различни приложения.

Нови решения за максимална продуктивност
За да се постигне максимална продуктивност, Arizona 1300 са първите флатбет принтери на Océ, които разполагат с опции за фиксиране с LED.

Новата серия също представя Océ Arizona Xpert – иновативно софтуерно решение, което опростява и автоматизира сложни задачи, включително многослоен и двустранен печат. Интуитивният софтуер съхранява готовия файл за печат, като позволява на клиента да подготвя по-бързо и по-лесно подобни задачи в бъдеще за дългосрочна ефективност на производството.

В допълнение, новите устройства са първите флатбет принтери на Canon, които включват Océ Remote Service за максимално пестене на време и постоянна техническа поддръжка. С този инструмент клиентите могат по-добре да наблюдават консумацията на мастило и обема на печат, което им позволява да получават персонализирани договори за услуги на основа на индивидуалните им бизнес изисквания.

 

Има три GT и три по-големи XT модела от серията Océ Arizona 1300

 

Създадени за всякакви приложения
Опцията за фиксиране с LED на серията Océ Arizona 1300 предлага на доставчиците на печатни услуги възможност да работят с още по-широк спектър от всякакви твърди или гъвкави медии. При работа с материали като платно, дърво, плочки, LED-UV мастилата са сертифицирани по UL GREENGUARD Gold, което означава, че отпечатаните продукти могат да се използват безопасно в училища, болници или търговски обекти. Canon е единственият доставчик на цифрови флатбет технологии, който предлагат и двете технологии – конвенционални и LED, като дава на клиентите принтер според техните нужди.

Принтерът има опция за използване на мастила в светъл циан (LC), светла магента (LM), лакове и бяло мастило – това го прави подходящ за фотографски и художествени приложения.
Принтерът печата и повтарящи се шарки с помощта на Océ Touchstone, както и има опция за печат върху рола.

 

Десетилетие на непрекъсната иновация
Ваутер Дерихс, маркетинг директор за широкоформатен печат на Канон Европа, коментира: „Нашите клиенти са изправени пред същите две предизвикателства – необходимостта от повишаване на производителността и разнообразяване на портфолиото от приложения, за да отворят нови бизнес възможности. Стартирането на новата серия Océ Arizona 1300 повишава  способността им да създават по-умни, по-бързи и по-ниско бюджетни решения с един принтер.“

„Повече от 11 години от началото на разработката на плоскостите, нашите R&D екипи се ангажираха с въвеждането на иновации на пазара, които подобряват производителността, качеството, гъвкавостта на медиите и общите разходи за покупка,  както и подобряват автоматизацията на процеса от край до край. , Тази последна серия продукти показва, че все още има възможност за разработване на холистични решения, които подобряват общата ефективност на производството чрез рационализиране на всеки аспект на производството, от подготовката на файла до отпечатването, сушенето и поддръжката. „

Серията Océ Arizona 1300 се произвежда от скоро в разширената производствена база на Canon в Поинг, Германия, и се предлага в търговската мрежа от януари 2019 година.

 

Източник: Канон България

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.