Новата серия Océ Arizona 1300 ще бъде показана по време на FESPA 2019

799
Новата серия Océ Arizona 1300 ще бъде показана по време на FESPA 2019

Canon ще представи гама от приложения за широкоформатен печат, за да илюстрира емоционалната сила на печата

 

 

Canon ще помогне на печатари и дизайнери, стимулирайки възможностите за растеж по време на FESPA 2019 (щанд B5-E30, 14-17 май, 2019, Мюнхен, Германия).
Компанията ще демонстрира как подобрената ефективност и новите приложения ще повишат маржовете, ще подпомогнат равитието на бизнеса и ще отворят врати към нови пазари. 

Canon ще вдъхнови посетителите с широкоформатни дигитални машини и автоматизирани решения за работния процес, включително успешната серия плоскопечатни принтери Océ Arizona и новаторския принтер Océ Colorado с технологията Canon UVgel.

 

След пускането ѝ на пазара през февруари 2019-та, новата серия Océ Arizona 1300 ще бъде изложена на живо и за посетителите на събитието. Моделът Océ Arizona 1380 GT, който предстои да бъде демонстриран на FESPA 2019, ще покаже на потребителите как технологията позволява да използват още по-широк спектър от приложения, печатащи върху почти всякакви твърди или гъвкави медии. Новият принтер ще бъде демонстриран с Océ Arizona Xpert – иновативно софтуерно решение, което опростява и автоматизира сложни задания за печат, включително наситени изображения и двустранен печат.

Клиентите могат да видят и редица предложения, напечатани на живо с помощта на Océ Touchstone, което ще даде възможност на много от тях да предлагат услуги с по-висока стойност, надеждност и икономичност. Примерите, които е бъдат отпечатани на щанда ще включват текстурирани, релефни и метализирани медии.

Посетителите на Canon във FESPA 2019 също могат да видят Océ Arizona 6170 с вакуум (HFV). Тази технология запазва целостта на предизвикателните, порести повърхности като гофриран картон и шперплат в принтера и намалява необходимостта от ръчна намеса на оператора. Възможността за печат върху твърди медии позволява на клиентите да разнообразят услугите си за производство на опаковки, промишлени и интериорни декори. Océ Arizona 6170 с HFV ще печата POS дисплеи и сгънат картон на FESPA 2019. Със завършени цялостни решения, включително Océ ProCut, клиентите, които се интересуват от оптимизиране на оперативната ефективност, могат да видят от първа ръка следващите стратегически стъпки, които Canon ще направи в посока автоматизация.

За посетителите, които инвестират в roll-to-roll технологии, принтерът Océ Colorado 1640 с технологията Canon UVgel ще бъде главният герой в щанда на Canon. По време на FESPA 2019, принтерът ще бъде показан в автоматизиран работен процес за печат и рязане с вградено решение от партньорския представител на Canon Fotoba. Това ще осигури незабавно сушене още в процеса на рязане без ръчна намеса, като резултатът ще е готова продукция, готова за незабавна доставка. Следвайки демонстрацията на технологията от миналата година, Canon работи в тясно сътрудничество с клиентите и Fotoba за оптимизиране на продукта за масово производство, което го прави търговски достъпно от първия ден на тазгодишното събитие.

24-инчовият широкоформатен принтер imagePROGRAF PRO-2000 също ще бъде изложен. Той ще отпечатва фотографии и картини, както и приложения за използване на открито – банери и водоустойчиви медии. Това ще позволи на клиентите да разширят продуктовото си портфолио, за да предложат продукти, които могат да се справят с условия за мокро време и до шестмесечни сезонни кампании.

Ще има денонощни демонстрации на всички продукти на Canon, които ще поканят посетителите на FESPA да станат свидетели на повишаването на производителността и разнообразните възможности за приложение, предоставени от портфолиото. Експертите на Canon за работни процеси и приложения ще бъдат на разположение през цялото време, за да покажат на гостите как да подобрят ефективността и да диференцират предлагането си с нови продукти и иновативни бизнес модели.

Printguide.info ще покаже всички останали изненади, които са подготвили Canon за своите посетители.

Източник: Канон България

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.