Нови принтери за CAD и рекламни приложения от Canon

2056
Нови принтери за CAD и рекламни приложения от Canon

Новите машини от серията ImagePrograf са предназначени за доставчици на печатни услуги и екипи, които имат нужда от решение за CAD или печат на реклами в търговски обекти.

Нови принтери за CAD и рекламни приложения от Canon

 

Двата петцветни принтера, iPF670 с ширина на печат 610 mm и iPF770 с 914 mm (36″), могат да отпечатат лист с формат A1 за 28 секунди с настройките си за максимална скорост. iPF770 се предлага с опция за широкоформатен скенер и 22-инчов тъчскрийн.

Машините използват нови мастила, които осигуряват по-широка цветова гама, специално предназначена за печат на по-ярко червено за по-висока яснота на CAD чертежите и вътрешната реклама в търговски обекти. Принтерите имат по два резервоара за черно мастило, което увеличава резкостта на черните обекти. Може да се превключва между резервоарите и те да се презареждат без прекъсване на печата, загуба на хартия или мастило.

Други новости, предлагани от Canon са софтуер за следене на разходите и печалбите и приложение за печат за Apple iPad, което позволява печат директно от устройството.
Директорът на Canon Европа за широкоформатния Yuichi Miyano каза: „Продуктовата гама imagePrograf на Canon е известна по целия свят с качеството и надеждността си. Изслушахме клиентите си, за да разберем нуждите на бизнеса им и инвестирахме в imagePrograf, за да удовлетворим потребностите им.

Източник: largeformatreview.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.