Ново Océ може да печата до 8000 вестника за час.

1600

Jetstream 5500 е мастиленоструен промишен клас машина предназначена за печатане на вестници, книги и транзакционни продукти.

Машината може да печата при скорости до 254 м / мин. , което е еквивалентно на 5140 страници А4. Според Océ това е най-бързата мастиленоструйна машина за печат в тяхното портфолио.
Océ Jetstream 5500 може да печата на роли с ширини до 76,2 cm като максималната скорост на печат се постига при резолюция от 600 x 480 dpi. Тя може да се увеличи до 1200 dpi, като при този случай скоростта на печат достига до 200 м / мин.

Jetstream 5500

Océ Jetstream 5500 може да произвежда повече от 8000 вестници в таблоид формат за час или еквивалента на 30 хиляди печатни листа B2 при издаването на книги.

Както беше планирано от Océ, Jetstream 5500 е създаден за да улесни прехода от офсетов печат към цифров.

На видеото: по старият модел Océ JetStream 4300 с решение за довършително оборудване за книги на manroland

Източник: www.oceusa.com
Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.