Рекордна сделка за Canon

1139
Рекордна сделка за Canon

Компанията за управление на пощенски услуги Synertec, Великобритания, е най-големият потребител в света на системата Canon imagePRESS C850, като инвестира в 85 цифрови печатни машини.

 Рекордна сделка за Canon

 

Synertec е специализирана в аутсорсинг комуникации, които включват печат, сгъване и изпращане по пощата, заедно с електронно разпространение на спешна кореспонденция за частния сектор и комуникация с пациенти, и понастоящем произвежда около 14 милиона отпечатъка на месец с машините imagePRESS C850.

Най-голямата поръчка на Canon за печатните машини се състои от една машина, инсталирана в централата на Synertec в Уелингтън, и още 84 машини, разпределени в производствените обекти в Бристол и Уорингтън.

Сделката, за която е преговаряно в продължение на 15 месеца, струва около 5 милиона паунда, платими в рамките на три години. Възможностите и производителността на обрудването, експертните познания по проекта и отзивчивостта на екипа, наред с доброто финансово предложение са причините, посочени от компанията за приемането на Canon като нов бизнес партньор.

„Нашият бърз растеж създаде необходимостта от преоценка на нашите предложения за печат“, каза Марк Балдок, изпълнителен директор на Synertec. „Трябваше да разширим капацитета си и да инвестираме разумно. Печатните системи на Canon ни дават огромно увеличение на производителността и подобрена ефективност. За нас, тази инвестиция е важна стъпка напред. Сделката отвори нови врати за развиване на бизнес възможности и увеличаване на обема на печат. Вече виждаме производствена икономия на време до три часа на ден.“

„Synertec е отличен пример за съвместния подход на Canon за работа с клиентите, като им дава възможност да открият ползите от ефективност и производителност, да подобрят възможностите си и да се възползват максимално от оборудването си“, коментира Дънкан Смит, директор, Canon, Великобритания. „Има цял един свят от възможности в печата за нашите клиенти и тяхната обратна връзка е от жизненоважно значение, за да ни помогне да разработваме нови решения. Научихме много от съвместната работа с Synertec, тъй като тяхната печатна дейност изисква персонализирано съдържание, къси тиражи, доставка точно навреме и по-голяма икономическа ефективност.“

Източник: www.paperandprint.com
Текста написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.