Саванто АД на 10 години

831
Саванто АД на 10 години

Колегите от Саванто АД отпразнуваха 10 годишнината на фирмата в немската бирария „Фенерите“ с типични ястия от немската и австрийската кухня, както и първокласна наливна бира.

Саванто 10 години

Саванто АД е акредитиран партньор на Canon за сегментите производствен дигитален печат и решения за широкоформатен печат, както и най-опитния доставчик на българския пазар на печатно оборудване от реномирания холандски производител Осé Technologies.

Саванто АД на 10 години

На Саванто АД и брандовете, които предлагат на българския пазар вече се довериха много компании, лидери в сегмента, предлагащи професионален дигитален печат на книги, широкоформатен дигитален печат и др.

Иван Шарков от Саванто

Събитието събра приятели, колеги и клиенти на фирмата в приятна обстановка. Управителят на Саванто АД, Иван Шарков благодари на партньорите и клиентите на фирмата за подкрепата и професионалното отношение, което са оказвали през годините.

Саванто на 10 години

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха група Монолит, а всички преминали краткия курс за правилно наливане на бира, получиха сертификат, с който имат право и отговорност да наливат на себе си и околните наливна бира, спазвайки високите стандарти придобити по време на курса.

Саванто на 10 години

Повече за Саванто АД
Саванто е специализирана в консултирането и реализацията на проекти в областта на професионалния и производствен дигитален печат.

гр. София
бул. Тодор Каблешков №55А. ет 5, офис 9.
Тел.: 02/ 495 07 62
www.savanto.com

Вижте профила на Саванто АД в каталога Полиграфия Инфо

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.