Саванто представя ImagePRESS C165

467
Саванто представя ImagePRESS C165

Машината е в промоционална кампания до 16 декември 2019.

Вижте условията на промоционалната кампания тук.

 

 

Саванто представя ImagePRESS C165 – идеалният помощник за рекламни агенции, корпоративни маркетинг отдели и creative студиа, позволявайки финансова гъвкавост и независимост за повечето печатни задания, които се изнасят към подизпълнители.

  • Разширете портфолиото от продукти и увеличете броя на поръчките, които можете да отпечатате сами и започнете да спестявате пари още от първия ден.
  • Спестете време и пари, като централизирате всичко и избегнете нуждата да съпоставяте цени на подизпълнители и да чакате за доставка на продуктите.
  • Затворете пълния цикъл на печат на вашите продукти и материали като висококачествени визитки, презентации, календари, флаери, подшити с телбод брошури, менюта, рекламни и промоционални банери, персонализирани картички и пощенски пликове, прототипи на опаковки и кутии, самозалепващи стикери и много други
  • Работете с лекота с широка гама от медии – дебели картони и релефни медии до 350gsm и банери с уникална дължина до 1300мм.
  • Предложете качество, съпоставимо с производствените машини.

Запознайте се с една успешна история, разказваща как рекламна агенция Перун Дизайн, доверявайки се на предложението от Саванто АД – именно Canon C165, успя по ефективен начин да се справи с част от проблемите и да е по-независима от подизпълнители.

 

 

Само някои от нещата, които каза Антоанета Иванова – управител на „Перун Дизайн“ още първите дни, след като започнаха да използват машината за печат на своите поръчки:

  • „Станахме по-конкурентоспособни на пазара с по-ниска цена и високо качество на продукта, което бе и основната нужда от нова машина“
  • „Работим с лекота и удоволствие, бързо, лесно и сътоветно това рефлектира върху цената на продукта – по-ниска цена, а от там и повече поръчки“
  • „Вече можем да предлагаме от „вчера за днес“ и да предложим едновремено ЦЕНА, КАЧЕСТВО и БЪРЗИНА“

Вижте цялата успешна история тук

Благодарение на техническите параметри, с които можете да се запознаете тук и системите за управление и автоматичен контрол на цветовете, които обикновено има във високите класове професионални машини, принтерът с лекота се справя с печат на дебели картони до 350 г, релефни медии, печат на банери с уникална дължина до 1300 мм и автоматично подшити с телбод брошури. А качеството на отпечатъка е несравнимо с аналогични модели в същият ценови диапазон, поради високата резолюция от 2400x2400dpi и уникалната за този клас линеатура от 190lpi.

 

Модел, позициониран като висок клас офис принтер, но с възможности на производствена машина и за разлика от професионалните решения, където за възвръщаемост на инвестицията се предполагат големи обеми от работа, в този модел е заложена друга концепция – бюджетно решение за по-малки месечни натоварвания. И възползвайки се от промоцията, нашите клиенти могат да придобият принтер с възможности на производствена машина, на цената на офис оборудване.
Личното отношение и персоналният подход към всеки клиент е в основата на модела, по който работим.

 

Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем с вас, за да получите оферта, изцяло съобразена с вашите нужди.

Саванто АД, От 2009г. Саванто АД е компания с фокус върху услуги, свързани с производствен дигитален печат. Компетенцията, квалифицираният екип и натрупаната експертиза ни позволяват да осигурим надеждност за Вашия бизнес.

 

Източник: Саванто

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.