Саванто с обновен корпоративен сайт

2255
Саванто с обновен корпоративен сайт

Новата концепция на сайта е да бъде максимално изчистен откъм техническа информация за печатното оборудване, което предлага доставчика.

Сайтът е на адрес: www.savanto.com

 

 

По този начин Саванто биха искали да провокират потенциалните си клиетни да мислят за идеи и решения, които биха могли да получат. 

 

Идеологията на Саванто е, че за да се превърне един проект в успешна инвестиция,  конкретните продукти трябва да са последната стъпка от разговорите. Тази стъпка трябва да следва формулирането на конкретни цели, провеждането на  демонстрации на работещи решения и създаването на  ефективен бизнес модел. 

 

Разбира се,  за клиенти, които все пак се интересуват от конкретни модели и техническите им характеристики има препратки към сайтовете на производителите.

   

Саванто е специализирана в консултирането и реализацията на производствени проекти в областта на професионалния дигитален печат. От средата на 2013г. Саванто е официален търговски и сервизен представител на Canon Group, прехвърляйки дългогодишната си дейност като представител на Oce Technologies към структурата на новия собственик на марката -Canon. Саванто е директен вносител на системи за довършителни операции на италианския производител CMC Machinery. 

 

 

Източник: Саванто

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.