Списание Fortune включи Canon в списъка на най-влиятелните компании за 2014

1229
Списание Fortune включи Canon в списъка на най-влиятелните компании за 2014

Canon Inc. е оценена като една от най-престижните глобални компании. Тя е класирана на шесто място при компютърните компании в списъка с най-влиятелните компании на Fortune за тази година.

Fortune включи Canon в списъка на най-влиятелните компании за 2014

 

За високото класиране на компанията са помогнали отличията за иновации, качеството на продуктите/услугите и финансова стабилност. Списъкът за 2014 е разделен на 57 индустрии от различни бизнес сфери. На базата на оценки от изпълнителни директори, ръководители и анализатори, близо 700 компании от 30 държави са били оценени и класирани на базата на различни критерии.

„Списъкът с най-влиятелните кампании на Fortune включва най-уважаваните лидери в света на бизнеса,“ коментира Kotaro Fukushima, старши директор и генерален мениджър за корпоративната комуникация на, Canon САЩ. „Да сме включени в тази класация е чест само по себе си и допълнително демонстрира отдадеността ни ни към клиентите и общностите, които обслужваме.“

Можете да видите пълната класация на най-влиятелните компании на Fortune тук.

Източник: usa.canon.com
Текста написа: Мартин Новев
 

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.