Canon пуска миниатюрен и ултра лек фото принтер

1362
Canon пуска миниатюрен и ултра лек фото принтер

Canon представи най-новия си лек портативен фотопринтер Zoemini. Принтерът е с големината на една човешка длан и дава възможност за бързо отпечатване на снимки 5 x 7,6 см, директно от всякакви смарт устройства.

Стилният фотопринтер ще се предлага в три цвята – златно розово и бяло, бяло и сребърно и черно и сиво.
Canon Zoemini е подходящ за всички, които искат да развихрят въображението си, да запечатат специалните моменти, да ги споделят със своите близки или да направят подарък. Фотопринтерът има изобилие от филтри, рамки и AR ефекти благодарение на приложението Canon Mini Print (налично за безплатно изтегляне от App Store и Google Play след 5 септември тази година) Canon Zoemini може да прави и самозалепващи се снимки, които да бъдат използвани за персонализиране на предмети – лаптопи, кейсове за телефони, чанти, огледала и други. Дори ученическите чанти могат да бъдат декорирани с колаж от снимки на приятели, семейство, домашни любимци или селфита.

 

Canon Zoemini

Canon Zoemini работи с технологията ZINK™, което означава, че не се нуждае от мастило. Принтерът се зарежда със зарядно устройство и е снабден със стартов пакет от 10 листа специална фотохартия със самозалепващ се гръб, устойчива на разкъсване и водоустойчива и с възможност за закупуване на допълнителна хартия в опаковки от 20 или 50 броя.

 

Canon Zoemini

В приложението Canon Mini Print има и функция, която позволява създаване на по-големи плакати или изображения, съставени от четири или девет отделни части, както и над десет шаблона за колажи. От ретро селфита до закачливи филтри с животни, Canon Zoemini предоставя възможност за персонализиране и бързо отпечатване на спомени.

 

Canon Zoemini

В допълнение към Instagram и Facebook, приложението Canon Mini Print позволява на потребителите да се свързват с Google Photos и Dropbox, така че да могат да отпечатват своите снимки на най-ценните си спомени докато са навън.

Основни предимства:

  • Компактен, тънък и лек, може да се побере в джоб или малка чанта
  • Вдъхновява творчеството с филтри, рамки и AR
  • Отпечатва снимки с размери 5 x 7,6 см с иновативна ZINK ™ технология без мастило
  • Отпечатва снимки върху самозалепваща се хартия, с които могат да се украсяват стени, лаптопи и огледала
  • Лесно се свързва чрез Bluetooth® с приложението Canon Mini Print (iOS и Android)

За контакти:
Canon България       
тел.: 0882 275 007    
dontcho.neshev@canon.bg
www.canon-europe.com

Вижте профила на Канон България в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.