Canon пусна линия професионални широкоформатни принтери

2964

Линията широкоформатни принтери IMAGEPROGRAF се състои се от пет попълнения: IPF9400, IPF9400S, IPF8400, IPF6450 и IPF6400 и е ориентирана към производителите на висококачествени фотоизображения.

canon

 

Поколението IMAGEPROGRAF се представя от 8 и 12-цветни принтери позволяващи работа с материали широки от 24 до 60 инча. Новите модели се отличават от предшествениците си с повишена производителност, качество и софтуерни и хардуерни подобрения, благодарение на които работата с устройствата е по-удобна и икономически по-ефективни.

 

Всички принтери от серията IMAGEPROGRAF работят с мастилата LUCIA EX. Те са с добра устойчивост на цветовете, което гарантира високото качество. Функцията Multi-Sensor позната от по-старите модели е усъвършенствана с допълнителни датчици за по-добра точност. Комбинацията от новите елементи позволява на потребителя да получи оптимални изображения в 8 и 12-цветните модели на IMAGEPROGRAF

 

Друг плюс на принтерите е, че са модернизирани някой функциите като, калибрация на цвета и корекция на тона. Също така всички нови модели от линията IMAGEPROGRAF работят с програмите Media Configuration tool за работа с външни носители на информация, програмата Gallery Wrap за работа с шаблони, технологията hot swap благодарение, на която операторът може да сменя мастилата по време на печат и много други.

 

Написа: Радина Дойнова

По материали на: imagemagazine.com.au/

Интернет портал за печатни технологии.