Canon стартира услугата uniFLOW Online

1118
Canon стартира услугата uniFLOW Online

Услугата на Canon uniFLOW е облачно решение за управление на печата. Чрез него се избягва необходимостта от локални сървъри.

uniFLOW Online

 

Към основните му предимства спадат:

  • Достъп до документи и функции за защита – Това става посредством използване на лични защитни методи за реда на печат. При работа чрез този метод само малка част от данните (конфигурацията на принтера и таксуването) се намира в облака, а по-голямата част – в локалната мрежа. По този начин съдържанието е с ограничен достъп отвън. Администраторите могат да ограничават достъпа до печатащите устройства.
  • Спомага за продуктивността в офиса – Чрез uniFLOW се осигурява голяма гъвкавост на служителите чрез възможност за печат от всяко устройство (включително мобилно) и всяко място. Потребителите могат да изпращат задачи през браузър или специално приложение. В допълнение опциите за довършителни процеси могат да бъдат променени бързо и лесно.
  • Осигуряване на контрол над разходите – с uniFLOW Online администраторите могат да проследяват и оценяват разходите за печат, копиране, сканиране и изпращане на факс директно в облака. По този начин разходите могат да бъдат проследявани и редуцирани, като се достъпни различни справки по отдели и служители.
  • Спомага за намаляване на въздействието върху околната среда – Решението спомага за намаляване на консумацията на енергия чрез ограничаване на режима на работа на печатащите устройства и сървърите за печат.

Източник: canon.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/