Canon с „Титанична“ премиера на Océ Vario Print 6000 TITAN

1385
Canon с „Титанична“ премиера на Océ Vario Print 6000 TITAN

Най-бързата и производителна листова дигитална печатна система в света

 

На ексклузивно събитие, организирано от Canon в завода на премиум производителя на автомобили Porsche в гр. Лайпциг, бе представен новият флагман на марката в чернобелия листов сегмент.

На събитието бяха поканени ключови клиенти и партньори на Canon. Централна и Източна Европа бе представена от водещите компании за дигитален печат Дайрект Сървисис – България и Метрополис – Румъния, както и от дистрибутoрите Саванто – България и Евроком – Румъния.

 

Позната на пазара като технологичен стандарт, серията Océ Vario Print 6000 неслучайно бе сравнена директно с водещ и утвърден стандарт в автомобилостроенето като Porsche – две “Premium” марки, към които всички клиенти се стремят.

 

 

За разлика от премиум автомобил обаче, доставящ предимно престиж и удоволствие и рядко възвръщащ направената инвестиция, Océ Vario Print 6000 TITAN предоставя на своите притежатели изключителни възможности за успешен бизнес и уникални конкурентни предимства.

 

Базиран на върховата технология за едновременен двустранен печат Оcé Gemini Instant Duplex, която е утвърдена и в България, Océ Vario Print 6000 няма аналог на пазара при печата върху най-широката гама от медии. Oбемните и обикновените офсетови хартии не само минават през системата, а се използват от производителите на книги като основни хартии при печат. Перфектната регистрация лице/гръб, най-ниската температура на изпичане на тонера и минималната деформация на хартията помагат на печатарите да се утвърдят като производители на най-качествените книги в малки тиражи и чернобели печатни продукти на пазара.

 

Изключителната здравина и надеждност на оборудването и уникалната производителност – над 90% „Uptime”, гарантират сигурност и спокойствие за собствениците на Océ Vario Print 6000 и техните клиенти.

Новото поколение Océ Vario Print 6000 TITAN се отличава от предшествениците си по следните показатели:

 

Увеличени скорости на печат за четирите модела:

  • Océ VarioPrint Titan 6330  – 328 А4 имиджа/мин.
  • Océ VarioPrint Titan 6270  – 272 А4 имиджа/мин.
  • Océ VarioPrint Titan 6220  – 221 А4 имиджа/мин. 
  • Océ VarioPrint Titan 6180  – 182 А4 имиджа/мин.

 

  • Гъвкав входящ модул за медии, позволяващ употребата едновременно на всички формати до 350×500 мм вкл. Елиминира се нуждата от два отделни входящи модула, по един за стандартните формати до SRA 3+ и един за 350×500 мм.
  • Допълнителна възможност за печат на тънки хартии до 45 гр/м2, полезна при печата на медицински листовки, фактури и др. 
  • Изцяло метален корпус, съобразен с индустриалните стандарти за производствено оборудване. 

 

За повече информация: Саванто – България

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.