Canon imagePRESS C10000VP/ C8000VP с награда на drupa 2016

1729
Canon imagePRESS C10000VP/ C8000VP с награда на drupa 2016

Този модел на Canon e най-добрият цветен производствен А3+ принтер, показан на световното изложение през 2016 година.

Най-бързата и производителна лазерна цветна преса от гамата на Canon – imagePRESS C10000VP/ C8000VP спечели наградата на Европейската Асоциация за Дигитален Печат (EDP Association) за най-добър цветен, листов, А3+ принтер за натоварвания над 200 000 А4 листа месечно, по време на най-престижното изложение за печатни технологии в света – drupa 2016.

 

Canon  imagePRESS C10000VP/ C8000VP е печатна преса от последно поколение, базирана на изцяло нов печатен модул и редица нововъведения, свързани с качеството на печат, константността на цветовете, широката гама печатни медии до 350 gsm, вкл. и релефни медии. Системата е способна да поеме натоварвания до 1,5 милиона А4 месечно, като запазва своята производителност при дуплекс печат  и при печатни задания с няколко вида медии, без това да влияе на изключително високото качество на отпечатъка.

По отношение на качеството на печат, което според Европейската Асоциация за Дигитален Печат е „офсетно качество от тонерна машина“, производителят Canon залага на печатна резолюция от 2400 dpi, на новоразработения “Consistently Vivid” (CV) тонер, на вграден спектроскопичен сензор и „Multi-Density Adjustment Technology“ (Multi D.A.T) за автоматична калибрация на цветовете по време на печат, с минимална операторска намеса. Благодарение на тези технологии Canon  imagePRESS C10000VP/ C8000VP осигурява повтаряемост на качеството на отпечатъците не само от началото до края на заданието, а и при следващи тиражи във времето.

 

Номинирани за наградата:
Canon  imagePRESS C10000VP/ C8000VP
HP Indigo 7900 Digital Press
Xerox iGen 5 Press

Повече информация за машината можете да получите от:
Саванто
тел: 02 49 50 762
www.savanto.com

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.