Canon imagePRESS C850 C750 и С650 – вече достъпни и в България

1939
Canon imagePRESS C850 C750 и С650 – вече достъпни и в България
Spread the love

Пълното семейство нови цветни дигитални преси от среден клас на Canon imagePRESS C850 C750 и С650 е достъпно за българските клиенти.

Технологията Canon imagePRESS C850 е носител на престижната награда “BLI PRO award 2017” на най-реномираната световна лаборатория за тестване на печатно оборудване – Buyers Laboratory LLC (BLI). Наградата определя най-добрите системи в своите класове чрез няколко категории производствени тестове на BLI.

Лидерът в решенията за визуализация и производител с най-богато портфолио от решения за дигитален печат Canon, обяви през месец Март 2017г. пускането на пазара на най-новата си цветната професионална „entry-level“ преса – imagePRESS C650.

 

inline_294_/images/2017/04/savanto_0wqe.jpg

 

imagePRESS C650, печатаща със скорост от 65 А4 стр/мин. е изградена на същата платформа като двете дигитални преси от среден производствен клас imagePress – C850 и C750, обявени от Canon през месец Септември 2016 г. По този начин производителят допълва смейството imagePRESS с най-достъпния за клиентите модел, като същевременно запазва всички уникални качества на технологията.

 

Предвидени за клиенти с месечни обеми на печат от 15 000 до 500 000 А4 страници, новите преси imagePRESS C850, C750 и С650 се отличават със следните уникални технологии и възможности за повишаване на ефективността в печатните компании и в тези, които желаят да навлязат в професионалния печат:

  • Нов CV (Consistently Vivid) Toner – за уникално живи цветове дори и при релефни медии, точно и константно пресъздаване на цветовете и прецизно качество при високи скорости на печат. Подобрена ефективност при трансфера на тонера върху медиите и по-ниски температури на изпичане, които водят до минимална деформация на хартията и намален брак.

inline_301_/images/2017/04/savanto2_7pko.jpg

  • Twin Belt Fusing модул – за константна производствена скорост от 85 стр./мин; 75 стр./мин. и 65 стр./мин. при медии до 220гр. и неподръжаемо представяне при печатни задания със смесени медии до 300гр.

inline_487_/images/2017/04/savanto3_scf2.jpg

  • Elastic Intermediate Transfer Belt – уникален еластичен трансферен ремък за неподръжаемо качество на печат върху релефни медии

 

inline_907_/images/2017/04/savanto4_qo8k.jpg

  • 32-beam Red Vertical Cavity Surface Emitting Laser (R-VCSEL) – за върхово качество на печат при 2400х2400 dpi и максимално близко до офсетното качество при 190 lpi, невероятнo ясни и отчетливи изпображения и висока производителност;

inline_870_/images/2017/04/savanto5_r0gi.png

  • Multi Density Adjustment Technology (Multi D.A.T.) – за автоматично измерване и настройка на цветовете и константно качество на печат. Технологията отпечатва и измерва C,M,Y пачове върху трансферния ремък и ВК пач върху барабана в 5 различни цветови наситености за всеки цвят;

 

  • ACCT – Auto Correct Colour Tone и AGA – Auto Gradation Adjustment технологии за калибрация – за максимално автоматизирана калибрация на машините, както на отделните цветове в CMYK, така и на смесените цветове в RGB с минимална намеса от оператор. Печат с точни и непроменящи се цветове и настройки на полутоновете до идеалните им нива.

 

 

Adjustment colour area image:

 

 

 

  • Compact Registration Technology (CRT) – за полу-автоматизирана регистрация на изображението, даваща свободно време на оператора за други дейности.
  • Автоматичен двустранен печат на банери до 762мм, осигуряваща допълнителни възможности за приходи.
  • Допълнителни професионални довършителни опции, които позволяват автоматизирано производство на завършени продукти.
  • Избор между различни контролери EFI и PRISMAsync вкл. и най-новите и производителни EFI H300 и PRISMAsync 5.0.

Машините imagePRESS C850, C750 и С650 са достъпни за клиентите на Canon в България чрез фирма Саванто.

 

Източник: Саванто

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър