CANON OPEN HOUSE на Мираж груп на 25 февруари

1761
CANON OPEN HOUSE на Мираж груп на 25 февруари

Поводът са серията широкоформатни принтери на Canon.

Мираж Груп с подкрепата на Канон България имат удоволствието да ви поканят на специално събитие CANON OPEN HOUSE, което ще се проведе на 25 февруари в хотел Оливс в София. 

 

Там доставчикът на широкоформатно оборудване Мираж Груп ще представи серията широкоформатни принтери imagePROGRAF 6400 / 6450 / 8400 / 9400 на Canon за цветни проби, печат с фотографско качество и fineart приложения, а демонстрация на печат ще има на модела IPF 9400S. 

 

Основни предимства на принтерите от серията imagePROGRAF:

  • 12 цвята, съчетанието CMYK + RGB с допълнителните Matte Black и Photo Grey прави градацията при светлосенките и пигментацията на кожата с изключително качество, без зърнистост на изображението;
  • Разполага с 250 GB вграден hard – високо ефективен печат, лесно повторно отпечатване и бърза обработка;
  • Принтерът работи без RIP,  което спестява допълнителни разходи за софтуер – има плъгин за Photoshop – също пести време и пари;
  • Вграденият софтуер за управление на разходите може да изчислява възвращаемостта;
  • Позволява borderless печат без рамки;
  • Работи с два вида касети – 330ml и 700ml, като предлага опцията hot-swap, т.е. касетите могат да се сменят по време на производство (докато машината е в процес на принтиране);
  • Принтерът работи с две термални глави с по 6 чипа (4 pl – 2560 дюзи за всеки цвят);

Местата са ограничени, затова заявете своето място:

по имейл: desi.lazarova@mirage-group.eu 
по телефона: 0884 355 363

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.