United Mail залагат на Océ VarioPrint i300 и ново решение за работен процес

962
United Mail залагат на Océ VarioPrint i300 и ново решение за работен процес

Доставчикът на маркетингови услуги United Mail е добавил мастиленоструйна преса Océ VarioPrint i300 към машинния си парк. Тя е съчетана с платформата Océ PRISMAsync.

Océ VarioPrint i300

 

United Mail е създадена през 1980 и специализира в директна поща, анализ на данни и персонализиран печат за разнообразни клиенти. Компанията е базирана в Кентъки и Охайо. Новата ѝ печатна система Océ VarioPrint i300 съчетава намалените разходи на инкджета с поддръжката на материали за печат и хартии на листовия печат. Основен стимул за тази инвестиция е способността на машината да конкурира офсетовите цени като същевременно подобрява гъвкавостта и възможностите за персонализация на United Mail. След инсталацията в края на 2017 компанията е отпечатала над 25 милиона листа.

„Комуникацията, която предлагаме е персонализирана и уникална и изисква високо ниво на променливост,“ каза Casey Hendrick, президент на операциите на United Mail. „След инсталацията си, Océ VarioPrint i300 ни позволи да се конкурираме във всеки тип печат на променливи данни в областта на много индустрии. Бяхме в свят, доминиран от тонера за дълго, но скоро осъзнахме предимствата на преминаването към инкджет и по-специално на работата с Canon Solutions America.“

Освен добавянето на i300 и възможността и да подпомогне ръста на бизнеса на United Mail чрез разнообразни продукти и ценова ефективност, компанията е разработила автоматизиран работен процес за дълги персонализирани тиражи. Той е базиран на собствената им система в съчетание с работния поток, който започва с бяла хартия и приключва с пълноцветен отпечатък, осигурен от VarioPrint i300. Това предоставя на клиентите на United Mail цялостно решение, което осигурява на клиентите им материали със значителна добавена стойност и ефективност.

Платформата PRISMAsync ускорява производството на United Mail като прави дейностите, свързани с печата интуитивни и унифицирани. Сега операторите на компанията могат да управляват и изпълняват поръчки през мастиленоструйните си преси с лекота. Всеки аспект на поръчките от подготовката през медията за печат, производството и довършването, е лесен за промяна – дори неизбежните промени в последната минута.

Източник: пресинформация на Canon
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.