Cintiq 24HD – най-новото допълнение при дисплей-таблетите на WACOM

2901

Новият Cintiq 24HD дава на вашето професионално творческо пространство това, което заслужава – без да правите никакви компромиси!

Cintiq 24HD
Cintiq 24HD
Впечатляващ дизайн, който отговаря на най-съвременните технологии. Cintiq 24HD е водещ продукт от гамата Wacom Cintiq и е предназначен за професионална употреба. Този дисплей таблет от Wacom поставя нов стандарт за дизайнерите работещи в областта на 3D дизайна, анимацията, компютърните игри, промишления дизайн и визуалните ефекти, които вече не са склонни да правят компромиси, когато става въпрос за качество на изображението. При разработването на новия Cintiq 24HD са били взети предложения от водещи дизайнери. Резултатът е лесен за употреба дисплей таблет, който отговаря на най-високите професионални стандарти във всяко едно отношение. Впечатляващ дизайн с 24-инчов дисплей, пълна HD резолюция (1920 х 1200), включително поддръжка на HDCP, както и широка цветова гама (92% Adobe RGB).
  
Освен десетте индивидуално програмируеми ExpressKeys и двата Touch Rings, са добавени нови детайли, които позволяват на професионалните потребители да работят за изключително дълъг период от време без да се изморяват. Най-добрият пример е специално проектираната стойка, която позволява да изберете вашето работно положение свободно, тъй като дисплей таблета може да се върти на почти всеки ъгъл.

Cintiq 24HD

Cintiq 24HD предлага безкомпромисно естествен начин на работа. Новият модел не оставя нищо, което да се желае в това отношение: той се характеризира с напълно плоска повърхност на дисплея и 2048 нива на натиск, които дават усещането за писане върху хартия. Открийте първия дисплей таблет, който ще ви даде нови усещания при дигиталното рисуване, без да се налага да се правят някакви допълнителни компромиси, защото той не прави никакви компромиси със себе си.

Cintiq 24HD – безкомпромисно професионален.

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.