Datacolor показаха нова серия калибратори за монитори Spyder4

2197

Spyder4 Express, Spyder4 Pro и Spyder4 Elite осигуряват пълен цветови спектър за творческите професионалисти и предлагат простота и точност в калибрирането на цвета за всички устройства с екран.

Spyder4 Elite
Datacolor представиха нова линия най-съвременни колориметри Spyder4, с които може да се калибрират монитори, преносими компютри, проектори, телевизори, iPads таблети и дори iPhone телефони. Проектиран е да предоставя на фотографи и креативни професионалисти точни и последователни резултати, Spyder4 ускорява работата в процеса на корекция на цветовете.

Spyder4 настройки

Spyder4 е проектиран за начина, по който работят фотографите и съчетава лесен за използване интерфейс с високо ниво за контрол на яркост и цвят. Пълноспектърната технология за улавяне на цвят използва 7-канален сензор, който регистрира цвета по същия начин, както човешкото око, като гарантира, че цветовете на екрана са реалните цветове от живота.

Тъй като няма две устройства, които да показват един и същи цвят, наложително е точна калибрация, за да се гарантира вярно пресъздаването на истинския цвят. В допълнение, дори калибрирани монитори, телевизори и таблети намаляват постепенно точността си и изискват калибриране на цветовете на всеки 1-2 месеца с цел да се постигнат кристални, точни цветове и нюанси в сенки и светлите области.

Цените варират от 99 до 175 евро.

Целият текст и подробности за моделите вижте тук: Адком

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.