Артистични медии с устойчивост над 100 години

2039
Spread the love

FACTOR.BG е ще дистрибутира Digital FineArtCollection на Hahnemühle– висш клас артистични медии за дигитален печат – съвместими с всичкипопулярни марки Ink-Jet принтери – EPSON, Hewlett Packard,Canon.

Произведени от памук или алфа целулоза, устойчиви над 100 години. За пръв път е България тези медии бяха представени на изложението EXPO Print&Imaging в началото на ноември, при изключителен посетителски интерес.

inline_422_http://prepressbg.com/images/1199882243.jpginline_548_http://prepressbg.com/images/1199882304.jpg

Гамата продукти за FineArt дигитален печат включва автентични артистични хартии с различни грамажи и структури, както и няколко вида канава.

 

Фотографите и артистите използват FineArt продуктите, облагородени с най-високото качество ink-jet покритие за изключителни резултати както при отпечатване на фотографии, компютърно-генерирани изображения и произведения на изкуството, така и зарисунки, графики и репродукции, отговарящи на най-високите стандарти на галериите и музеите.

 

Впечатляваща е комбинацията от прецизността на медията за дигиталния печат и грацията на истинската артистична хартия, произведена по традиционния начин. Всички продуки на Hahnemühle отговарят на най-стриктните изисквания за цветопредаване, контраст, запазване на детайлите и цветовите градации – това позволява забележителни резултати при печат.

 

Задълбоченото сътрудничество с водещите производители на инк-джет принтери осигурява универсалното приложение на продуктите. Разнообразието от текстури, стриктното придържане към автентичните методи на производство и използваният за суровина памук, както и консервационните характеристики правят продуктите ни уникални.

 

Множество награди от TIPA, BIPP и American Photo потвърждават изключителното им качество. В обхвата на Digital FineArt Collection влизат трите основни групи продукти – Matt FineArt, Glossy FineArt и Canvas FineArt.

Повече информация на www.factor.bg и на тел.: 0899 878319


PrintLab – демонстрационното студио на FACTOR.BG е първото в Европа, сертифицирано от Hahnemuehle, като отговарящо на всички изисквания за подготовка, печат, контрол на качеството, управление на цвета, довършителна обработка и съхранение на файн арт продукция – авторска фотография, репродукции, CG-art и т.н.

Вижте цялата информация тук.  

Биографична информация