Безплатно, оригинално мастило, докато Вашият Epson SureColor-S се изплати!

2262
Безплатно, оригинално мастило, докато Вашият Epson SureColor-S се изплати!
Spread the love

В комбинация с 2-годишна пълна гаранция, вкл. на печатащите глави и безплатен ONYX RIP с готови ICC профили!

Във всяка инвестиция има елемент на риск, но този риск трябва да се сведе до минимум.
За да създаде най-благоприятните условия за инвестиция в марков солвентен принтер и да елиминира практически риска, FACTOR.BG въвежда нова политика за продажбите на популярните солвентни принтери Epson SureColor-S серия.

При закупуване на принтер Epson SureColor-S на стандартната цена, инвеститорът получава следните привилегии:
– БЕЗПЛАТНО ОРИГИНАЛНО МАСТИЛО Epson UltraChrome GS2 или GSX (без бяло и металик), според модела на принтера, което е достатъчно за отпечатване на 3500 кв.м. продукция, което, при продажна цена 12-18 лв./кв.м. към краен клиент, гарантира марж от поне 10 лв. на кв.м. или минимум 35000 лв. общо! Сумата е достатъчна за пълното покриване на инвестицията.
– БЕЗПЛАТНА УДЪЛЖЕНА ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ПРЕЗ ВТОРАТА ГОДИНА – ако се приеме, че едно студио за печат може да привлече поръчки за поне 5-10 кв.м. на ден (средно 7,5 кв.м. дневно), това означава, че за 22 дни в месеца, по 7,5 кв.м. на ден, по 24 месеца, количеството отпечатана продукция през двугодишния период на пълната гаранция би било около 4000 кв.м. Това надхвърля площта от 3500 кв.м., която е осигурена с безплатно мастило и би следвало да изплати инвестицията.
– БЕЗПЛАТЕН RIP ONYX, с много ICC профили за популярни медии – така се елиминира нуждата от допълнителна инвестиция в RIP софтуер, която обикновено надхвърля 1200 – 1500 Евро и се осигурява надеждно софтуерно решение от висок клас. Това е не само икономия, но и допълнителна сигурност за безпроблемна работа и бързо възвръщане на инвестицията.
– БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, ИНСТАЛАЦИЯ И ОБУЧЕНИЕ НА ОПЕРАТОР – това, което трябва да направи инвеститора е да осигури разтоварването и внасянето на оборудването, да предвиди работна станция, на която да се инсталира софтуера и да определи оператор, който да бъде свободен за перода на инсталацията и обучението.
– ПРИОРИТЕТЕН СЪПОРТ И СЕРВИЗ – операторът получава GSM апарат, с карта за безплатни разговори в групата на FACTOR.BG, за директна връзка със сервизните специалисти на фирмата. В случай на технически проблем през периода на гаранцията, FACTOR.BG се ангажира да изпрати на място обучен и сертифициран от EPSON сервизен специалист, снабден със сервизен комплект части за всички предвидими повреди, в рамките на 2 работни дни.

Принтерите от серията EPSON SureColor-S са доказали своите предимства – достъпна цена, висока скорост и надеждност, ненадминато качество на печат, 3-годишна устойчивост на открито за отпечатъците, безвредност на мастилата (позволяваща експлоатацията им в офисна среда, без специална вентилация и използването на отпечатъците в домове, офиси, училища и детски градини), многократно по-ниската консумация на енергия, в сравнение с други технологии, претендиращи за екологичност, добра устойчивост и качество на отпечатъците, дори и върху най-евтини медии, богатата стандартна окомплектовка (пълен комплект мастила, Pre-heater, Print-platen heater, удължен Post-heater, Auto-Feeder, Auto-TakeUp, Auto-Tension Control System, Auto-Calibration System) и т.н.

Възможността за печат с бяло (SC-S 50610, SC-S 70610) и металик мастило (SC-S 70610)  дава голямо предимство при специфични приложения – стикери на прозрачна основа, витринна графика, обемни стикери, интериор (тапети, кухненски плотове, триплексни стъкла), печат върху цветна медия и т.н. Важно е да се отбележи, че при тези приложения цените и маржовете са все още високи, поради малкия брой фирми, които могат изобщо да изпълняват такива поръчки.

Това предложение ще бъде валидно до 15-ти септември, 2015 г., като е предвидена възможност, ако инвеститорът предпочита, вместо безплатно мастило, да му бъде изплатена равностойността, под формата на отстъпка от стандартната цена.

За повече информация и поръчки:
FACTOR.BG
www.factor.bg
info@factor.bg
0896 738700

Биографична информация