Бюджетна алтернатива на Adobe Illustrator от Serif

1643
Бюджетна алтернатива на Adobe Illustrator от Serif

Новият инструмент за редакция на векторна графика Affinity Designer за Mac е в безплатна бета версия до октомври.

Бюджетна алтернатива на Adobe Illustrator от Serif

 

От 25 години гамата софтуерни решения на Serif предлага приемлива алтернатива на добра цена на някои от програмите на Adobe. Никое от решенията на компанията не е толкова добро, колкото Photoshop CS6 и Illustrator CS6, нито предлагат цялостно решение като новите Creative Cloud версии. Въпреки това решенията на Serif мога да свършат съвсем приемлива работа за потребители, които нямат нужда от всички възможности на приложенията на Adobe.

Досега Serif бяха специализиране в разработката единствено на приложения за PC. Сега обаче компанията представи първия си продукт за Mac – Affinity Designer

Програмата за векторна графика, Affinity Designer е първата от новата гама професионален креативен софтуер за Mac. С целева аудитория, която намира цената на Adobe Illustrator за твърде висока, решението на Serif в момента е в бета тестова версия и в момента можете да я свалите от affinity.serif.com.

Източник: macrumors.com
Текста написа: Мартин Новев

 

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.