Всички солвентни принтери EPSON на промоция, с безплатен Onyx RipCenter и 2 годишна пълна гаранция!

2181
Всички солвентни принтери EPSON на промоция, с безплатен Onyx RipCenter и 2 годишна пълна гаранция!

Epson обявява безпрецедентни условия за принтерите SureColor S30610, S50610 и S70610 – по-добри цени, безплатен RIP Onyx и 2-годишна пълна гаранция, безплатна доставка, инсталация и обучение на оператор.

Принтерите Epson SureColor-S серия са на пазара вече достатъчно отдавна, за да се докажат като надеждно и икономично решение за печат, с ненадминато качество и себестойност на отпечатаното изображение в този клас устройства, с оригинални мастила. Разбира се, на пазара има както по-евтини устройства, така и по-евтини мастила, но от голяма важност за всеки, решил да инвестира в солвентен принтер е цялостният резултат от инвестицията – комбинацията от бързина, надеждност, качество на печата, лесно обслужване, окомплектовка на устройството, устойчивост на изображенията, себестойност на кв.м. отпечатана продукция.

 

Epson SureColor S70600

Какво предлага EPSON SureColor-S серията:

1. Най-високото качество на печат в този клас
2. Най-голямото цветно пространство, т.е. с тях може да се напечатат най-голям брой „трудни“ цветове
3. Отлична себестойност на квадратен метър печат, сравнима дори със себестойността при използване на рефилни мастила-заместители, което други марки практикуват
4. Най-пълна стандартна окомплектовка – 64″ ширина на печат за всички модели, автоматична моторизирана система за подаване на медия за печат, автоматична моторизирана система за навиване на отпечатаната медия, три нагревателни зони, вкл. удължена нагревателна зона на изхода, автоматизирана корекция на стъпката на подаване и обтягането, за минимизиране на бендинг-ефекта.
5. Висока скорост на печат, без конкуренция в съответния ценови клас
6. Изгодна цена на мастилото, без да е наливно, а във фабрично обезвъздушени, обезпрашени и запечатани касети, гарантиращи липса на засъхвания, запушвания и дефекти в печата.
7. Непретенциозност към материалите за печат – обичайното за бранша качество на отпечатъка се постига върху практически всякакви материали за солвентен печат, при това на висока скорост, а при правилно подбрана медия (не задължително скъпа), дават възможност за изключителни постижения – детайлност, динамика, наситеност на цветовите и разработка на сенки и полутонове, приемани по-рано за запазена територия на широкоформатните фото-принтери с мастила на водна база. За разлика от други технологии, при които медията се нагрява до 80 или 100 градуса, подлагайки се на сериозни деформации, то при SureColor-S нагряването обичайно е до 35-40 градуса.
8. Специални цветове – Бяло, за SureColor S50610 и Бяло и Металик за SureColor S70610. Тези мастила имат характеристики, превъзхождащи всички конкурентни модели. С тяхна помощ може да се изпълняват поръчки за сегмента на висококачествения рекламен печат, за луксозни или козметични продукти, алкохол и цигари, които са и най-високоплатените, по простата причина, че далеч не всеки солвентен принтер е в състояние да покрие изискванията. Това е нишов пазар, безспорно, но ако има периоди, в които не се работят такива поръчки, то Бялото или Сребристото мастило могат да се заместят с касети с почистващ разтвор, с цел икономия на средства от почиствания и да се поставят отново, когато се наложи, при това от самия оператор, без намесата на сервизен специалист.
9. Поради фактът, че печатната глава, мастилата, електрониката и механичната конструкция са разработени и произведени от една и съща фирма, системата е изключително надеждна и покрита от пълна гаранция от производителя.
10. Печатните им глави НЕ СА КОНСУМАТИВ, за разлика от конкурентни технологии, т.е. разходът за мастило е основният разход при калкулацията на себестойност.
11. Консумацията на енергия е около 600 Вата – пренебрежимо малко, ако съпоставим с други популярни технологии, претендиращи за екологичност, но консумиращи в пъти повече електроенергия за подгряване на медията, респективно на въздуха в помещението.
12. Универсалност – принтерите от тази серия са доказано ефективни за различни приложения – от POS/CAD/GIS, интериор, фотография, репродукция и луксозен рекламен печат, през заготовки за обемни и обикновени стикери, с размер на буквата под 1 мм, до автомобилна и външна реклама с непостижими за конкурентите цветове.
13. Фаталното тринадесето място е за безопасността – защото мастилата на Epson са солвентни, но са сертифицирано безопасни за здравето на операторите и на хората, които ще използват отпечатания продукт. Това значи, че спокойно може да се използват тези солвентни принтери, за да се печатат фототапети, репродукции, интериорни декорации, дори фотография, с отличното качество, което технологията позволява, и без риск за здравето. Освен това мастила не миришат – ако при печат се усеща някаква миризма, то тя идва от нагряването на печатната медия и евентуално нейният лепилен слой, ако има такъв.

 

Onyx RipCenter

Сега към тази поредица от предимства, EPSON добавя още няколко:

1. ONYX RipCenter – за пълноценно използване на всички описани по-горе предимства, от изключителна важност е софтуерът за управление на печата. В този случай, качеството на избрания RIP е безкомпромисно.
2. 2-годишна ПЪЛНА гаранция, включително и на печатащите глави – периодът е напълно достатъчен за възвръщане на инвестицията без особени усилия, с печат на около 4-5 кв.м. продукция на ден. От друга страна, в много случаи предимствата, които се търсят при закупуване на такава машина са независимост от некоректни подизпълнители, възможност за експресна реакция, пълен контрол на качеството, свобода за експерименти и престижа и имиджа, който собственото оборудване носи пред крайния клиент – в такива случаи удължената гаранция е огромно предимство, освобождаващо собственика на машината от рискове и безпокойства.
3.  Последно, но не и по важност – специалната цена! Цялата серия SureColor-S**610 e разработена с мисълта за „трудните“ пазари, като Източна Европа, Русия и др. – от цената на машината, през окомплектовката, включена в стандартния пакет, до цената на консумативите. Но освен това, през месеците юли и август, Epson ще предложи изключително изгодни цени при закупуване на нов принтер или подмяната на стар принтер, независимо от марката, с нов Epson SureColor S30610, S50610 или S70610.

Единствен официален дистрибутор и сервизен партньор на Epson за солвентните принтери от серията SureColor-S е FACTOR.BG. В демонстрационния център на фирмата – без аналог в България, могат да бъдат разгледани и изпробвани безплатно, в реални условия, с произволна печатна медия, с произволен файл, почти всички актуални модели принтери EPSON, спълното съдействие на сервизните и търговски специалисти на FACTOR.BG.
 
За повече информация, ценова оферта и уговорка за демонстрация:
info@factor.bg
Тел.: 089 67 38 700

Интернет портал за печатни технологии.